σεξουαλικές πράξεις την ώρα που ήταν κι αυτή στο ίδιο δωμάτιο
Φοιτήτρια έκανε μήνυση στο πρώην κολέγιό της επειδή η σεξουαλική ζωή της συγκατοίκου της την είχε φτάσει σε σημείο να έχει τάσεις αυτοκτονίας!
Όπως δήλωσε η φοιτήτρια είχε ενημερώσει πολλές φορές τις αρχές του κολεγίου για την κατάσταση που επικρατούσε στο δωμάτιό της. Η συγκάτοικός της πολλές φορές δεν δίσταζε να επιδίδεται σε σεξουαλικές πράξεις την
ώρα που ήταν κι αυτή στο ίδιο δωμάτιο. Η κατάσταση αυτή έφερε την νεαρή φοιτήτρια σε κατάσταση κατάθλιψης.
Η ίδια δηλώνει πως ενημέρωσε πολλές φορές τις αρχές γι’ αυτό το γεγονός ζητώντας μία λύση. Έτσι στο τέλος έφυγε από το κολέγιο!
Από την πλευρά του το κολέγιο δηλώνει πως απαντούσε στην φοιτήτρια επαγγελματικά και ότι ουδέποτε αναφέρθηκε στην αλληλογραφία μεταξύ τους ο λόγος για τον οποίο ήθελε να αλλάξει δωμάτιο.
To ergoxalkidikis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.





![[372123] ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΕΔΡΑΣ ΤΟΥ ΣτΕ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)](https://i0.wp.com/ergoxalkidikis.gr/wp-content/uploads/2024/11/6320824-1-2048x1363-1.jpg?resize=150%2C150&ssl=1)