Oι καλύτερες ιατρικές εφαρμογές του iphone για γιατρούς, σπουδαστές και όχι μόνο

Υπάρχουν περίπου 11.875 μοναδικές εφαρμογές (και βάλε) στο App Store, που επισημαίνονται με τον όρο “Ιατρικό” και “Υγεία και Fitness». Πρόκειται για μια σημαντική αύξηση μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα. Το άρθρο αυτό έχει σκοπό να βοηθήσει φοιτητές, γιατρούς και κάθε λειτουργό της υγείας αλλά και απλό κόσμο που θα ήθελε να αξιοποιήσει κάποιες από αυτές τις εφαρμογές.
Οι παρακάτω εφαρμογές έχουν πάρει τις πιο πολλές ψήφους από τους χρήστες τους. Επίσης αρκετές από αυτές τις εφαρμογές τρέχουν σε iphone αλλά και ipad. 
Χωρίς άλλη καθυστέρηση, εδώ είναι η λίστα των καλύτερων ιατρικών εφαρμογών του iPhone και iPad για τους γιατρούς και τους φοιτητές της ιατρικής. Πρέπει να σημειώσω ότι οι εφαρμογές έχουν κατά βάση αναπτυχθεί στις ΗΠΑ και ορολογία και εργαστηριακές τιμές αναφέρονται για τους επαγγελματίες υγείας εκεί. Όμως στις πιο πολλές περιπτώσεις είναι τα ίδια με εμάς. Τέλος προτίμησα να έχω με tranlate την σύνδεση για το Αpp Store, οπότε και φοιτητές και μη υγειονομικοί μπορούν να διαβάσουν τι κάνει κάθε εφαρμογή. Τέλος συγχωρέστε μου λάθη αλλά είναι αρκετά δύσκολο να αποδώσω τεχνική ορολογία στην Ελληνική γλώσσα για τόσες πολλές εφαρμογές που βρήκα στο App Store.

Αναισθησιολογία

Αναισθησιολογία i-pocketcardsΑναισθησιολογία i-pocketcards – 3,99 δολάρια – Σχεδιασμένο για το iPhone και το iPad, αυτή η εφαρμογή αποτελεί ένα κλινικό οδηγό αναφοράς με μια συλλογή από οδηγούς, ταξινόμησης, αλγόριθμους και πληροφορίες δοσολογίας που είναι αναγκαία για τον αναισθησιολόγο. Έχει λάβει 4 αστέρια και αρκετά υψηλές αξιολογήσεις.
Αέριο Οδηγός: Αναισθησία Γρήγορη αναφορά – Δωρεάν – Πάνω από 100 αξιολογήσεις για όλες τις εκδόσεις με μέσο όρο 3 αστέρια. Αυτός είναι ένας γρήγορος οδηγός αναφοράς που προορίζεται για τους φοιτητές και τον κόσμο. Παρέχει λειτουργική λίστα ελέγχου ασφαλείας, κοινά φάρμακα, και οδηγίες χορήγησης κατά βάρος κλπ.
Αναισθησία (Τόμος 1): PhysicianBoardReview Q & A – 9,99 δολάρια – Σχεδιασμένο για το iPhone και iPad. Περιλαμβάνει 100 ερωτήσεις και απαντήσεις με λεπτομερείς εξηγήσεις και αναφορές. Σχεδιασμένο για να βοηθήσει τους φοιτητές, τους νοσηλευτές, τους βοηθούς και τους άλλους προετοιμαστούν για  πιστοποίηση, επαναπιστοποίηση και USMLE.

Αριθμομηχανές

MedCalc (Medical Υπολογιστής) – Δωρεάν – MedCalc είναι μια δωρεάν ιατρική αριθμομηχανή, η οποία σας παρέχει εύκολη πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα ιατρικών παραμέτρων και φυσιολογικές τιμές. Περιλαμβάνει λεπτομερείς πληροφορίες και βιβλιογραφικές αναφορές για κάθε τύπο. Αυτή η εφαρμογή έχει λάβει πάνω από 5.077 αξιολογήσεις και έχει κατά μέσο όρο 3,5 αστέρια. Σύμφωνα με τον κατασκευαστεί, έχει κατέβει πάνω από 700.000 φορές.
Ιατρική Mediquations Υπολογιστής – 4,99 δολάρια – Σχεδιασμένο για το iPhone και iPad.  Αυτό είναι ένα αγαπημένο πρόγραμμα που έχει σχεδόν 200 αξιολογήσεις 5 αστεριών. Περιλαμβάνει 229 τύπους και εργαλεία βαθμολόγησης, παρέχει υποστήριξη για τα αμερικάνικα standarts και μονάδες SI και προσφέρει αναφορές, αναλυτικές πληροφορίες και Pubmed συνδέσεις για κάθε εργαλείο βαθμολόγησης. 
Έγχυσης του φαρμάκου – Μια IV Med Drip Τιμή Υπολογιστής έγχυσης – 0,99 δολάρια – Ένας οδηγός ενδοφλέβιας έγχυσης φαρμάκων, και αριθμομηχανή.  Εχει σχεδιαστεί για τη νοσηλεύτρια ΜΕΘ ή τον αναισθησιολόγο. Εξασφαλίζει ακριβείς υπολογισμούς για τη δόση, η συγκέντρωση ή τον IV ρυθμό, και προσφέρει με βάση το βάρος και μη υπολογισμούς με την ευελιξία μετατροπής μονάδων.

Καρδιολογία

Καρδιά ProΚαρδιά Pro – $ 17.99 – Αυτή η εφαρμογή έχει λάβει 54, πέντε αστέρια στο App Store. Προορίζεται για φοιτητές και λειτουργούς υγείας, χρησιμοποιεί πραγματικό 3D και επιτρέπει στους χρήστες να παρατηρήσουν την καρδιά από οποιαδήποτε γωνία. Μπορείτε να περιστρέψετε, κόψτε ανοικτά και διαθέτει ορολογία της καρδιάς.
CardioMath Tool – Δωρεάν – Ένας υπολογιστής καρδιολογίας με πάνω από 50 τύπους που χρησιμοποιούνται συνήθως στην καρδιαγγειακή ιατρική. Σχεδιασμένο για να βοηθήσει τους γιατρούς, νοσηλευτές, φαρμακοποιούς, τεχνολόγους, τεχνικούς, και άλλους επαγγελματίες υγείας να κάνουν καθημερινούς υπολογισμούς. 3,5 αστέρων με διάφορες 5-αστέρων κριτικές.
ACC κατευθυντήριες γραμμές για Pocket – Δωρεάν – Περισσότερα από 2.700 βαθμολογίες στο App Store. Από το Αμερικανικό Κολέγιο Καρδιολογίας, αυτό το app παρέχει φορητά εργαλεία αναφοράς για τους κλινικούς ιατρούς. Το υλικό είναι προσαρμοσμένο από το πλήρες κείμενο του ACC / AHA κατευθυντήριες γραμμές ορθής πρακτικής. Περιλαμβάνει επίσης την Transthoracic και διοισοφάγειο ηχοκαρδιογραφία.  Περιλαμβάνει έναν κατάλογο των χρήσεων ηχοκαρδιογραφίας και μια εφαρμογή υποστήριξης λήψης αποφάσεων για την καθοδήγηση γιατρών στην παραγγελία του SPECT MPI για την ανίχνευση και την αξιολόγηση του κινδύνου της στεφανιαίας νόσου.

Οδοντίατροι

Μικρή Οδοντιατρική Βιβλίο των ναρκωτικώνΜικρή Οδοντιατρική Βιβλίο των ναρκωτικών – 9,99 δολάρια – Σχεδιασμένο για το iPhone και iPad, αυτή η εφαρμογή  είναι μια γρήγορη πηγή αναφοράς για τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται πιο συχνά σε οδοντιατρεία. Οι πληροφορίες αυτές περιλαμβάνουν πρακτικό προσανατολισμό προτάσεις που έγιναν από οδοντιάτρους και τις κατευθυντήριες γραμμές για τη συγγραφή συνταγής και τις απαιτήσεις συνταγογράφησης. Ενώ η εφαρμογή έχει λάβει μόνο 11 βαθμολογίες, 9 από αυτούς είναι 5-αστέρων βαθμολογίες.
Λέξη-Dental Πλήρης – 299,99 δολάρια – Σχεδιασμένο για οδοντιάτρους και φοιτητές. Αυτή η εφαρμογή παρέχει πρόσβαση στη βιβλιοθήκη οδοντιατρικών αναφορών. Περιλαμβάνει όλα τα εκτενή κλινικά στοιχεία που είναι αναγκαία για τη γρήγορη διάγνωση και θεραπεία. Για παράδειγμα, μια ολοκληρωμένη βάση δεδομένων, φαρμακολογία, συγκεκριμένες πληροφορίες, τοπικό αναισθητικό / αγγειοσυσταλτικό προφυλάξεις, 1.000 πλήρεις έγχρωμες φωτογραφίες και εικόνες και πολλά άλλα. Αναπτύχθηκε τόσο για το iPhone και το iPad.

Δερματολογία

IMCQs ΔερματολογίαiMCQs στη Δερματολογία – 2,99 δολάρια – προορίζεται κυρίως για φοιτητές ιατρικής, αυτό το app διαθέτει 229 ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών για να σας βοηθήσει να μάθετε δερματολογία και να προετοιμαστούν οι φοιτητές για τις εξετάσεις. Κάθε ερώτηση έχει μια σύντομη εξήγηση ή συμβουλές με την απάντησή τους. Τα πρότυπα αυτά βασίζονται σε πραγματικά περιστατικά και χωρίζεται σε μοναδικά τμήματα. Αναπτύχθηκε για το iPhone και iPad.
Pocket Derm – 0,99 δολάρια – περιλαμβάνει κοινά ευρήματα του δέρματος, επιτρέποντας στους μη ειδικούς να διαγνώσουν γρήγορα δερματολογικές παθήσεις, χωρίς την παραπομπή ή την συμβουλή γιατρού. Βασικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν: 50 + δερματολογικές διαγνώσεις με τους ορισμούς τους και τις φωτογραφίες τους, γλωσσάρι βασικών όρων και μια αναζήτηση με τη διάγνωση ή τα χαρακτηριστικά. Η εφαρμογή έχει μια μέση βαθμολογία των 4 αστέρων.

Αναφορά των ναρκωτικών

EpocratesEpocrates – Δωρεάν – αναμφισβήτητα το πιο ευρέως χρησιμοποιούμενο ιατρικό app, Epocrates είναι μια κινητή πηγή αναφοράς των ναρκωτικών που παρέχει κλινικά στοιχεία σχετικά με χιλιάδες συνταγές και OTC προϊόντων ναρκωτικών. Διαθέτει σε βάθος πληροφορίες, συνταγολόγιο, ένα πληροφορίες αλληλεπίδρασης και δεκάδες υπολογισμούς (π.χ. ΔΜΣ, GFR). Η εφαρμογή έχει λάβει πάνω από 43.000 βαθμολογίες για όλες τις εκδόσεις και έχει κατά μέσο όρο 3 αστέρια.
Micromedex Φαρμάκων Πληροφορίες – Δωρεάν – Περιέχει πληροφορίες σχετικά με τα ναρκωτικά πάνω από 4.500 όρους αναζήτησης, όπως οι κοινές ονομασίες, κοινές εμπορικές ονομασίες, δόσεις για ενήλικες και παιδια, τις προφυλάξεις, ανεπιθύμητες ενέργειες, τοξικολογία και πολλά άλλα. Σχεδιασμένο για το iPhone και iPad, η εφαρμογή έχει κατέβει για 400 ειδικότητες και έχει κατά μέσο όρο 3,5 αστέρια.
Λέξη-Ναρκωτικά & Λέξη-Interact – 119,99 δολάρια – Σχεδιασμένο αποκλειστικά για το iPhone και το iPad, αυτή είναι η πιο περιεκτική βάση δεδομένων των ναρκωτικών. Περιλαμβάνει περιεχόμενο για όλους τους ασθενείς και όλων των κλινικών ειδικοτήτων, συμπεριλαμβανομένης της παθολογίας, γηριατρικής, ογκολογίας, ψυχιατρικής και περισσότερο. Παρακολουθεί συνεχώς τον FDA, φαρμακοβιομηχανία και την βιβλιογραφία για την ανάπτυξη έγκαιρη και αμερόληπτη πληροφόρηση για τους λειτουργούς της υγείας. Η μέση βαθμολογία για όλες τις εκδόσεις είναι 4,5 αστέρια.

ΗΚΓ / ΗΚΓ

ΗΚΓ RhythmΗΚΓ Ρυθμοί – 4,99 δολάρια – Μια εφαρμογή με υψηλή βαθμολογία για να σας βοηθήσει να μάθετε και φρεσκάρετε τα ηλεκτροκαρδιογραφήματα. Ακριβώς όπως ένα πραγματικό ΗΚΓ παρακολουθεί  τις κυματομορφές  του ηλεκτροκαρδιογράφηματος που μετακινείται σε όλη την οθόνη του iPhone.
Μπορείτε να επιλέξετε από 80 διαφορετικές κυματομορφές και στη συνέχεια κινούνται κατά μήκος της οθόνης. 39 Σύνολο χαρακτηρισμοί με μέσο όρο 4 αστέρια.
ECGsource – 1,99 δολάρια – Αναπτύχθηκε για την ιατρική εκπαίδευση βοηθά τους φοιτητές να μάθουν και να ερμηνεύσουν το ηλεκτροκαρδιογράφημα (ΗΚΓ). Περιλαμβάνει μια πλήρη λίστα των διαγνώσεων του  ΗΚΓ, πάνω από 60 δείγματα εικόνων, ένα ΗΚΓ κουίζ και άλλα. Η εφαρμογή αυτή έχει μια μέση βαθμολογία των 4 αστέρων.Έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για το iPhone και iPad.
Το ΗΚΓ Οδηγός – $ 4,99 – Η πιο ολοκληρωμένη εφαρμογή ΗΚΓ στο App Store, που περιέχει μέχρι ενημερωμένες κατευθυντήριες γραμμές με βάση το περιεχόμενο με πάνω από 200 επεξηγηματικά παραδείγματα υψηλής επίλυσης των κοινών αλλά και των όχι συχνών ΗΚΓ.

EMS

Διασώστης Πάροχος πρωτόκολλοΔιασώστης Πάροχος Πρωτόκολλο – 9,99 δολάρια – υψηλή βαθμολογία με μια μέση εκτίμηση του 4,5 αστέρια. Είναι ένα βοηθητικό πρόγραμμα αναφοράς που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τους διασώστες. Η εφαρμογή παρέχει πρόσβαση σε πάνω από 200 θεραπευτικά πρωτόκολλα και σας επιτρέπει να κατεβάσετε πρωτόκολλα. Αναπτύχθηκε για το iPhone και iPod.
EMS Tracker – Δωρεάν – Σχεδιασμένο για EMS Προσωπικό, αυτό η εφαρμογή σας επιτρέπει να καταγράψετε ένα αρχείο των κρίσιμων συμβάντων με μια ακριβή χρονολογική αναοφορά. Μπορείτε να ηχογραφήσετε ζωτικά όργανα, παρεμβάσεις και να κρατήσετε σημειώσεις, στη συνέχεια,να στείλετε e-mail. Η καρτέλα γεγονότα είναι επίσης προσαρμόσιμη, οπότε μπορείτε να δημιουργήσετε μέχρι και 8 μοναδικές κατηγορίες γεγονότων. 24 αξιολογήσεις με μέσο όρο 3,5 αστέρια.
Οι ενημερωμένοι EMS Field Guide – $ 5.99 – Υπάρχουν δύο εκδόσεις της εφαρμογής αυτής: το Advanced οδηγός Υποστήριξη της Ζωής και ο βασικός οδηγός Υποστήριξη της Ζωής. Ο οδηγός Field EMS είναι η πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη αναφορά στο EMS. Η εφαρμογή σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε κρίσιμες πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων λεπτομερών εικόνων, πληροφοριών, την αξιολόγηση, τα φάρμακα και τις δόσεις φαρμάκων. Εχει τις τελευταίες CPR και ACLS αλγόριθμους από το American Heart Association (ΑΗΑ).

Οφθαλμολογικά

Eye ΕγχειρίδιοEye Εγχειρίδιο – Δωρεάν – Αυτό είναι ένα δημοφιλές app με πάνω από 500 εκτιμήσεις. Είναι σχεδιασμένο για τους οφθαλμίατρους και άλλους επαγγελματίες που ασχολούνται με τα μάτι. Έχει αρκετές δυνατότητες, όπως μια αριθμομηχανή οφθαλμικά, έναν κατάλογο φαρμάκων και κωδικοποίησης τμήμα με CPT αριθμούς, ICD-9 κώδικες και E & M κωδικούς. Για την πιο πρόσφατη έκδοση, οι προγραμματιστές συνεργάστηκαν με την Αμερικανική Ακαδημία Οφθαλμολογίας . Μπορείτε να μοιραστείτε τα βίντεο της εκπαίδευσης ασθενών και διαλέξεις.
EyeChart – Δωρεάν – Ενα Διάγραμμα Snellen Eye είναι ένα διάγραμμα των ματιών που χρησιμοποιούνται από επαγγελματίες που ασχολούνται με τα μάτια, για τη μέτρηση της οπτικής οξύτητας. Ενώ το κλασικό διάγραμμα Snellen συνήθως τοποθετείται στο 20 ‘ή 6m, σε μέγεθος τσέπης, εκδόσεις όπως αυτή μπορεί να παρέχει χρήσιμες οθόνες για τον υπολογισμό της οπτικής οξύτητας.
Δοκιμή Eye – 0,99 δολάρια – Ένα φορητό εργαλείο δοκιμής για κοντά της οπτικής οξύτητας, τη δοκιμή χρωμάτων και την οπτική ψευδαίσθηση. Είναι πολύ χρήσιμο για τους ανθρώπους που θα ήθελαν να κάνουν έναν έλεγχο της οπτικής οξύτητας.

Flashcards

Ιατρική Ορολογία flashcardsΙατρική Ορολογία flashcards – 1,99 δολάρια – Είναι μια εφαρμογή flashcard με πάνω από 30 βαθμολογίες των πέντε αστέρων. Η εφαρμογή περιλαμβάνει χιλιάδες ιατρικούς όρους, και συντομογραφίες. Επίσης, σας επιτρέπει να δημιουργήσετε και να αποθηκεύσετε τον δικό σας όρο. Κάρτες μπορούν να επισημαίνονται ως «σωστό» ή «λάθος». Μερικά παράδειγμα, περιλαμβάνουν: μυοσκελετικό σύστημα, το καρδιαγγειακό σύστημα, το πεπτικό σύστημα, το νευρικό σύστημα και πολλά άλλα. Αναπτύχθηκε για το iPhone και iPad.
Top 200 flashcards για τα ναρκωτικά – 1,99 δολάρια – Μια άλλη υψηλής προτίμησης  με 22 βαθμολογίες των πέντε αστέρων και κατά μέσο όρο 4,5 αστέρια. Αυτή η εφαρμογή έχει πάνω από 200, που καλύπτουν τα 200 πιο δημοφιλή φάρμακα. Σας επιτρέπει να επεξεργαστείτε τις κάρτες, να προσθέσετε δικές σας και ετικέτες για τα αγαπημένα. Κατηγορίες πληροφορίες περιλαμβάνουν: εμπορική ονομασία, κοινή ονομασία φαρμάκου, κατηγορία φαρμάκων, ταξινόμηση χρονοδιάγραμμα και τους άλλους.
Ταχύτητα MD μύες και Speed ​​MD Bones – 0,99 δολάρια – Από τον κατασκευαστή, αυτές οι εφαρμογές είναι χρήσιμες για το λύκειο, πανεπιστήμιο ή φοιτητές της ιατρικής σχολής για μελέτη της ανθρώπινης ανατομίας. Οι εφαρμογές είναι κάτι περισσότερο από ακριβώς flashcards. Είναι τα παιχνίδια που δοκιμάζουν την ταχύτητά σας και τη μνήμη του εντοπισμού οστών και των μυών του σώματος. Το Speed Bones έχει πάνω από 600 χαρακτηρισμούς με μέσο όρο 3,5 αστέρια. Speed MD είναι για πάνω από 250 ειδικότητες και να έχει μέση βαθμολογία 3,5 αστέρια.

Γενική Αναφορά

Ιατρική Εγκυκλοπαίδεια – Δωρεάν – Αυτή η ολοκληρωμένη και δωρεάν ιατροφαρμακευτική αναφορά από το Πανεπιστήμιο του Maryland Medical Center, ένα από τα παλαιότερα ακαδημαϊκά ιατρικά κέντρα της Αμερικής. Περιέχει περισσότερες από 50.000 σελίδες σε βάθος και φιλικό προς τον καταναλωτή ιατρικών πληροφοριών και στα αγγλικά και ισπανικά. Η τελευταία έκδοση έχει πάνω από 6.000 χαρακτηρισμούς με μέσο όρο 3 αστέρια.
Skyscape Ιατρικό Δυναμικό – Δωρεάν – Μια συλλογή από δωρεάν ιατρικές πληροφορίες και πόρους Υποστήριξης Αποφάσεων για επαγγελματίες της υγείας, συμπεριλαμβανομένων των γιατρών, νοσοκόμων, βοηθών γιατρού, φοιτητές ιατρικής, Φοιτητές νοσηλευτικής , και άλλα. Αναπτύχθηκε για το iPhone και iPad. Αυτή η εφαρμογή έχει 9.900 χαρακτηρισμούς με μέσο όρο 3 αστέρια.
Η Merck Εγχειρίδιο – Professional Edition – $ 34.99 – Σχεδιασμένο για το iPhone και iPad. Οι επαγγελματίες της υγείας έχουν χρησιμοποιήσει το Εγχειρίδιο της Merck  για πάνω από 100 χρόνια. Πληροφορίες για χιλιάδες ασθένειες, θεραπείες και κλινικές προσεγγίσεις για κάθε διαταραχή μπορεί τώρα να προσεγγιστεί από ένα iPhone ή iPad. Η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε περιεχόμενο από οπουδήποτε (χωρίς σύνδεση στο Internet), πραγματοποιούν πλήρη αναζήτηση κειμένου, σελιδοδείκτη για τα αγαπημένα θέματα και ιστορικό αρχείο των θεμάτων που έχετε δει.

ICD 9

ICD 9ICD 9 – 3,99 δολάρια – Με πάνω από 300 αξιολογήσεις 5 αστεριών, αυτή είναι η υψηλότερη βαθμολογία ICD-9 app. Διαθέτει 2.011 κωδικούς και έχει στοιχεία από την τελευταία έκδοση την 1η Οκτωβρίου του 2010. Πολύ βολικό για τους νοσοκομειακούς γιατρούς και κλινικούς που χρειάζονται ιατρική διάγνωση κωδικοποίησης. Το app σας επιτρέπει να δείτε τους κωδικούς, τα συμπτώματα και τις κατηγορίες, να πραγματοποιήσετε αναζητήσεις χρησιμοποιώντας λέξεις-κλειδιά ή κώδικες και σελιδοδείκτη που χρησιμοποιούνται πιο συχνά τους κωδικούς σας.
STAT ICD-9 Coder – $ 29.99 – Περιέχει την τελευταία σειρά ICD-9-CM κωδικούς (Έκδοση 28 αποτελεσματική 1 Οκτωβρίου του 2010), μεταξύ των οποίων εκατοντάδες νέους κωδικούς διάγνωσης, όπως αυτές για τον ιό H1N1 της γρίπης, MRSA, πονοκεφάλους και άλλα. Οι κωδικοί μπορούν να ανακτηθούν από την εκτέλεση μιας αναζήτησης λέξεων-κλειδιών ή τη διαλογή από την ταξινόμηση της νόσου. Η εφαρμογή αυτή είναι επίσης διαθέσιμο σε μια ελεύθερη ή “lite” έκδοση ώστε να μπορείτε να δοκιμάσετε πριν από την αγορά. Σχεδιασμένο για το iPhone και iPad. 31 χαρακτηρισμοί με μέσο όρο 3,5 αστέρια.
ICDMeister 2011 – $ 29.99 – Έχει πολλές βαθμολογίες των 5 αστέρων, τιμήθηκε ως “Τα καλύτερα Προγράμματα για το Handheld σας.” Η εφαρμογή περιλαμβάνει 2011 ICD-9 κωδικούς. Διαθέτει μοναδικά χαρακτηριστικά όπως η δυνατότητα αναζήτησης συντομογραφίες και ακρωνύμια, καθώς και πλήρεις λέξεις ή τμήματα λέξεων. 

Εργαστηριακές δοκιμές

Κανονικές τιμές Lab – 1,99 δολάρια – Εμφανίζει κανονικές εργαστηριακές τιμές για να βοηθήσει τους ειδικούς να ερμηνεύουν τα αποτελέσματα των δοκιμών. Οι τιμές αναφοράς που περιλαμβάνονται στις ΗΠΑ και μονάδες SI. Περιλαμβάνει πεδίο αναζήτησης για να βρείτε τιμές γρήγορα. Η τελευταία έκδοση έχει 92 χαρακτηρισμούς με μέσο όρο 3 αστέρια.
Pocket τιμών Lab – 2,99 δολάρια – Ο τέλειος σύντροφος για τους φοιτητές της ιατρικής, τις νοσοκόμες, και άλλο ιατρικό προσωπικό, που εργάζονται σε ένα νοσοκομείο. Παρέχει γρήγορη πρόσβαση σε κοινές  εργαστηριακές τιμές, γρήγορες πληροφορίες σχετικά με ένα συγκεκριμένη εργαστηριακή τιμή, καθώς έχει τις συνδέσεις με ιστοσελίδες όπως η Wikipedia, το Google, και MedlinePlus. Η τελευταία έκδοση έχει 84 χαρακτηρισμούς με μέσο όρο 4,5 αστέρων
Εργαστήριο Gear Ιατρική ~ Lab Αξίες, οι διαφορές και συμπτώματα – $ 1,99 – 19 χαρακτηρισμοί με μέσο όρο 4.5. Ένα εργαλείο τσέπης των ιατρικών εργαστηριακών αναλύσεων. Περιλαμβάνει πάνω από 250 διαφορετικές εργαστηριακές δοκιμές από τα περισσότερα συστήματα (π.χ. αιματολογία, ανοσολογία), πηγές δοκιμές (π.χ. δείγματα ούρων, αμνιακό υγρό) και τα είδη εργαστηρίου (π.χ. ένζυμα, τα λιπίδια, τα ερυθρά αιμοσφαίρια).

Ψυχική υγεία

Ψυχική ασθένεια – Δωρεάν – Είναι μια χρήσιμη εφαρμογή που συζητά τα σημαντικότερα θέματα στον τομέα της ψυχικής υγείας. Αυτή η εφαρμογή είναι ιδανική για όλους τους επαγγελματίες υγείας, την ιατρική τους κατοίκους και εκπαιδευόμενους, νοσηλευτές και φοιτητές της ιατρικής.
Psych Ναρκωτικά – Δωρεάν – Μάθετε σημαντικές και χρήσιμες πληροφορίες για διάφορα ψυχοτρόπα φάρμακα όπως τα αντικαταθλιπτικά, τα αντιψυχωσικά, σταθεροποιητικά της διάθεσης, και αγχολυτικά φάρμακα. Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε στο πλαίσιο αναζήτησης για να πληκτρολογήσετε ένα ψυχοτρόπο φάρμακο που ψάχνετε, ή μπορείτε να μετακινηθείτε με αλφαβητική σειρά στη λίστα και γρήγορη μετάβαση σε μια επιστολή με ένα πλαϊνό Α-Ω.
PsychTerms – Δωρεάν – Περιέχει μια πλούσια επιλογή από 1000 + που χρησιμοποιούνται συχνά ψυχιατρική και ψυχική υγεία τους όρους, φράσεις και ορισμοί – περιεκτική για γρήγορη και εύκολη κριτική. Ιδανικό για όλες τις ιατρικές και επαγγελματίες ψυχικής υγείας, ψυχιατρικές κάτοικοι, φοιτητές ιατρικής, φοιτητές ψυχολογίας, θεραπευτές και συμβούλους.

Νευρολογία

Toolkit NeuroToolkit Νευρο – 2,99 δολάρια – Σχεδιασμένο για το iPhone και iPad. Αυτό το app γράφτηκε από έναν νευρολόγο. Περιλαμβάνει πολλά που χρησιμοποιούνται συνήθως νευρολογίας / νευροχειρουργική κλίμακες ταξινόμησης, συμπεριλαμβανομένων των εγκεφαλικών επεισοδίων, υπαραχνοειδής αιμορραγία και υπηρεσίες οπτικοακουστικών μέσων επικοινωνίας. Η εφαρμογή έχει μια μέση βαθμολογία των 4 αστέρων.
NeuroMind – Δωρεάν – Αυτή η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί για φοιτητές ιατρική. Έχει 264 βαθμολογίες με έναν μέσο όρο τριών αστέρων. Η εφαρμογή έχει πολλά χαρακτηριστικά, όπως: εικόνες  ανατομίας, διαφορική διάγνωση,  ασφαλή στοιχεία λίστας ελέγχου, χειρουργικής και των σχετικών αποτελεσμάτων και συστήματα ταξινόμησης.

Ειδήσεις

NEJM Αυτή την εβδομάδαNEJM Αυτή την εβδομάδα – Δωρεάν – Μέση βαθμολογία 3,5 αστέρια.Παρέχει την πιο πρόσφατη έρευνα, την επανεξέταση και άρθρα, γνώμη της σύνταξης που καλύπτουν την βιοϊατρική επιστήμη και της κλινικής πρακτικής. Παρέχει πρόσβαση σε άρθρα που δημοσιεύονται online στο διάστημα των τελευταίων 7 ημερών, συμπεριλαμβανομένων κριτικές, σχόλια και υλικά. Χαρακτηριστικά με φωνητικές περιλήψεις, πλήρες κείμενο και τέσσερα βίντεο διαδικασία της κλινικής πρακτικής άρθρα, μεταδίδονται απευθείας στο τηλέφωνό σας.
MedPage Σήμερα Mobile – Δωρεάν – Παρέχει ιατρικές ειδήσεις, φωνητικές εκθέσεις και εκθέσεις βίντεο απευθείας στο κινητό ή το iPad σας. Το MedPage Σήμερα έχει καθημερινή κάλυψη για πάνω από 30 ειδικότητες και ετήσια κάλυψη για πάνω από 60 συναντήσεις και συμπόσια. Η μόνη υπηρεσία για τους γιατρούς που παρέχει μια κλινική προοπτική για την ενημέρωση ιατρικών ειδήσεων που οι ασθενείς τους έχουν διαβάσει. Γιατροί και άλλοι επαγγελματίες υγείας μπορούν επίσης να λάβουν Συνεχιζόμενη Ιατρική Εκπαίδευση (CME) χωρίς κανένα κόστος, συμπληρώνοντας ηλεκτρονικά εκπαιδευτικά προγράμματα που αναπτύχθηκαν από κοινού με το MedPage Σήμερα και το Γραφείο της συνεχούς ιατρικής εκπαίδευσης, της Ιατρικής Σχολής, του Πανεπιστήμιου της Πενσυλβανιας.   Η εφαρμογή έχει βαθμολογηθεί πάνω από 600 φορές και έχει κατά μέσο όρο 3 αστέρια.

Περίθαλψη

Οι ενημερωμένοι RN Pocket Guide – 9,99 δολάρια – Δίνει πρόσβαση σε ζωτικές  πληροφορίες που χρειάζονται νοσοκόμες, σε μια εύκολη στη χρήση εφαρμογή με πλούσιο περιεχόμενο, λεπτομερείς εικόνες, και πρωτοποριακά χαρακτηριστικά. Περιλαμβάνει τις ζωτικής σημασίας πληροφορίες αξιολόγησης, και ανανεώνεται και επεκτείνεται τμήματα αφιερωμένα στην καρδιαγγειακά, αναπνευστικά, νευρολογικά, παιδιατρικά, OB, GI / GU, και την ψυχική υγεία θέματα. Η εφαρμογή έχει 119 αξιολογήσεις με μέσο όρο 3,5 αστέρια.
Νοσηλευτική Κεντρική – 159,95 δολάρια – Βοηθά τους νοσηλευτές και φοιτητές να βρουν αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τις ασθένειες, τις δοκιμές, τα ναρκωτικά, και οι διαδικασίες. Τη στιγμή που τίθεται το ερώτημα, μπορείτε να συμβουλευτείτε το up-to- της ενημερωμένης βάσης δεδομένων των 5.000 φαρμάκων, να βρείτε έναν ορισμό στο λεξικό με πάνω από 60.000 όρους, ερμηνεύονται εκατοντάδες εργαστηριακές και διαγνωστικές εξετάσεις, και μπορείτε να ανακαλύψετε τις πιο πρόσφατες πληροφορίες σχετικά με μια ασθένεια. Η εφαρμογή αυτή είναι δημοφιλής και έχει σχεδόν 2.500 βαθμολογίες πελατών.
NurseTabs – 9,99 δολάρια – Αυτή είναι μια εφαρμογή για τους φοιτητές νοσηλευτικής. Έχει σχεδόν 40 βαθμολογίες των πέντε αστέρων  και να έχει μέση βαθμολογία 4 αστέρων. Η εφαρμογή επιτρέπει στους νοσηλευτές και τους φοιτητές στην αναζήτηση για 340 κοινές ασθένειες και διαταραχές, που χωρίζονται από το σύστημα του σώματος. Υπάρχουν εξηγήσεις για κάθε μία από τις νόσους / παθήσεις και τα κοινά συμπεράσματα της εκτίμησης που συνδέονται με αυτά. Ενσωματώνει, επίσης, πιθανές διαγνώσεις Νοσηλευτικής και δηλώνει πιθανές επιπλοκές για τη νοσοκόμα να με συνέπεια την αξιολόγηση και την εκτίμηση για, που σχετίζονται με κάθε νόσο / διαταραχή.

Ογκολογίας

NCCN ΟδηγίεςNCCN Οδηγίες – δωρεάν – Από το Εθνικό Γενικό Αντικαρκινικό Δίκτυο (NCCN), αυτή η εφαρμογή για τους παρόχους στους χρήστες πρόσβασης σε ολόκληρη τη βιβλιοθήκη του NCCN κατευθυντήριες οδηγίες κλινικής πρακτικής στην Ογκολογία (NCCN Οδηγίες ™). Θα πρέπει να εγγραφείτε πρώτα στην NCCN.org για να αποκτήσετε πρόσβαση, αλλά δεν υπάρχει κανένα κόστος για αυτό. Οι κατευθυντήριες γραμμές για NCCN ενημερώνονται σε τακτή βάση και μπορεί να αναπτυχθεί μέσα από μια σαφή ανασκόπηση των στοιχείων που ενσωματώνονται με ειδική ιατρική κρίση και τις συστάσεις από διεπιστημονικές ομάδες από την NCCN .
CCO Ογκολογίας inPractice – Δωρεάν – Σχεδιασμένο για το iPhone και το iPad, αυτή η εφαρμογή έχει 50 χαρακτηρισμους με μέσο όρο 3,5 αστέρια. Πρόκειται για ένα ψηφιακό βιβλίο τους επαγγελματίες της υγειονομικής περίθαλψης. Οι πληροφορίες που έχει αναπτυχθεί από την αιματολογία και την ογκολογία expts και ενημερώνεται τακτικά για να αντανακλά τα νέα δεδομένα. Επίσης, σας επιτρέπει να κάνετε αναζήτηση από τρεις άλλους πόρους, συμπεριλαμβανομένων των Λέξη-Comp βάση δεδομένων φαρμάκων, PubMed περιλήψεις και συνδέσεις με τις κατευθυντήριες γραμμές διαχείρισης.
Novartis Oncology Ιατρικές Πληροφορίες – Δωρεάν – Μια πολύ καλή εικόνα της ογκολογίας app με 174 αξιολογήσεις και κατά μέσο όρο 4,5 αστέρια. Αυτή η εφαρμογή επιτρέπει στους ογκολόγους και Αιματολόγοι να κατεβάσετε τα τυποποιημένα έγγραφα απάντηση σε πολλές ιατρικές έρευνες. Περιλαμβάνει ένα εργαλείο αναζήτησης για να βοηθήσει τους επαγγελματίες βρείτε το έγγραφο που ψάχνουν, την ικανότητα να στέλνουν αρχεία με email σε άλλα άτομα και να υποβάλλουν ιατρικές πληροφορίες απευθείας στην Novartis μέσω της εφαρμογής.

Ορθοπαιδική

SpineDecideKneeDecide , ShoulderDecide και SpineDecide – 4,99 δολάρια – Σχεδιασμένο για το iPhone και iPad, αυτά τα apps από την OrcaMD παρέχουν εύκολη πρόσβαση σε πληροφορίες, τη συζήτηση, και την τρέχουσα επιστημονική συνιστώμενη θεραπεία για κοινές παθήσεις του γόνατος, ώμου, του αυχένα και της σπονδυλικής στήλης. Οι εφαρμογές που προορίζονται για την εκπαίδευση των ασθενών σχετικά με τα θέματα και τις προϋποθέσεις τους. Στόχος της είναι να βελτιωθεί η κατανόηση των κοινών όρων, ενώ απαντα σε ποιες συνθήκες μπορεί να απαιτηθεί χειρουργική θεραπεία.
CORE – κλινική εξέταση Ορθοπεδικά – $ 39.99 – Σχεδιασμένο για το iPhone και το iPad, αυτή είναι μια πολύ καλή ορθοπαιδική εφαρμογή με 40 βαθμολογίες με πέντε αστέρια. Είναι ένα εργαλείο αναφοράς που βοηθά τους επαγγελματίες διάγνωση του μυοσκελετικού συστήματος και ορθοπεδικές παθήσεις. Η εφαρμογή παρέχει μια βάση δεδομένων με περιγραφές από 250 κλινικές δοκιμές και την εφαρμογή τους, επιδείξεις βίντεο, διαγνωστικές ιδιότητες και τις συνδέσεις με την υποστήριξη ιατρικών αναφορών.

Παιδιατρική

Πέδι SafeΠέδι Safe – ΜΕΘ, OR, φάρμακα ΣΔ – 0,99 δολάρια – Αυτή η εφαρμογή έχει λάβει πάνω από 60 ειδικότητες και έχει κατά μέσο όρο 4 αστέρια.Είναι ένα εργαλείο αναφοράς για παραϊατρικό νοσοκόμες,, γιατρούς και άλλους επαγγελματίες υγείας που ενδιαφέρονται για τους παιδιατρικούς ασθενείς σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης ή κρίσιμες ρυθμίσεις. Πρόκειται για μια διαχείριση της αναπνευστικής και της καρδιακής ανάνηψης που θα βοηθήσει τους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης που προσδιορίζει το βάρος του ασθενούς ή το χρώμα Broselow, στη συνέχεια, προσδιορίστε τη δοσολογία με βάση το βάρος, τα μεγέθη εξοπλισμού, καθώς και ζωτικά σημεία.
Πέδι STAT – 2,99 δολάρια – Μια γρήγορη αναφορά για RNS, για το παραϊατρικό προσωπικό, τους ιατρούς και άλλους επαγγελματίες υγείας φροντίδα για τους παιδιατρικούς ασθενείς στην έκτακτης ανάγκης ή κρίσιμη περιβάλλον φροντίδας. Η τελευταία έκδοση έχει 100 βαθμολογίες  με μέσο όρο 3,5 αστέρια.
Lexi Παιδιατρική Suite – 179,99 δολάρια – Σχεδιασμένο για το iPhone και iPad, παιδιατρική εφαρμογή που έχει αναπτυχθεί για τους κλινικούς γιατρούς που εμπλέκονται στην παιδιατρική περίθαλψη ή για τους επαγγελματίες υγείας που απαιτούν παιδιατρικές πληροφορίες για τη δοσολογία. Αυτή η εφαρμογή περιλαμβάνει πληροφορίες από τα φάρμακα: Παιδιατρικά φάρμακα και διαγνωστικές εργαστηριακές διαδικασίες. Η εφαρμογή έχει 32 χαρακτηρισμοί με μέσο όρο 4.5 stars.

Point-of-Care υποστηρίξουν τη διάγνωση

Diagnosaurus DDXDiagnosauras DDX – 0,99 δολάρια – Αυτό το εργαλείο αναφοράς που βοηθά τους επαγγελματίες της υγείας να κάνουν διαφορική διάγνωση με ταχύτητα και  εμπιστοσύνη στην περίθαλψη. Με το Diagnosaurus μπορείτε να αναζητήσετε γρήγορα πάνω από 1.000 διαγνώσεις από το σύστημα του οργανισμού, σύμπτωμα, νόσους ή να δείτε όλες τις καταχωρήσεις. Ένα δημοφιλές app με πάνω από 1.000 βαθμολογίες και κατά μέσο όρο 3 αστέρια.
Medscape – Δωρεάν – Χαρακτηριστικά ενημερώνεται συνεχώς με αναφορες για τα φάρμακα, και για ειδικά ιατρικά νέα, γιατρός και φαρμακείο καταλόγους και άλλα. Εξοικονομήστε χρόνο κατά τη λήψη αποφάσεων στο point-of-care με γρήγορη και εύκολη στη χρήση εφαρμογή. Πολύ δημοφιλής με πάνω από 17.000 βαθμολογίες πελατών και κατά μέσο όρο 3 αστέρια.

Κτηνίατρος

Εργαλείο VetΈνα εργαλείο Vet – 6,99 δολάρια – αναπτύχθηκε για το iPhone και το iPad, αυτή η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί ειδικά για τους κτηνιάτρους. Έχει λάβει σχεδόν 70 αξιολογήσεις με μέσο όρο 4 αστέρια. Η εφαρμογή περιλαμβάνει ένα συνταγολόγιο φαρμάκων, με πάνω από 650 φάρμακα για μικρά ζώα, τα κοινά εργαστηριακά αποτελέσματα αίματος, μια συλλογή από x-ray συγκρίσεις και μια σειρά από 9 αριθμομηχανές, όπως μια αριθμομηχανή μετατροπή και αριθμομηχανή κύησης.

Απάντηση