Έγινε… γκέι μετά από ατύχημα!

«Όταν ξύπνησα μετά το ατύχημα, όπου είχα ένα πολύ σοβαρό τραύμα στο κεφάλι, ένιωσα πολύ διαφορετικά», λέει ο Chris Birch, ένας 26χρονος Ουαλός που υποστηρίζει ότι έγινε… γκέι αμέσως μετά την ανάρρωσή του. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, πριν το ατύχημα ήταν αρραβωνιασμένος και εργαζόταν στην τράπεζα, ενώ οι παρέες του δεν συμπεριλάμβαναν γκέι. 
Μετά το χτύπημα, όμως, στο κεφάλι και αμέσως μόλις βγήκε από το νοσοκομείο μίσησε ξαφνικά

την παλιά του ζωή, δεν αναγνώριζε τον εαυτό του, θεωρούσε βαρετή τη δουλειά του και, το σημαντικότερο, δεν του άρεσαν πια οι… γυναίκες. Έτσι αποφάσισε να εγκαταλείψει την αρραβωνιαστικιά του, άλλαξε τρόπο ζωής, επέλεξε διαφορετική εμφάνιση από αυτή που είχε, άφησε τη δουλειά του και έγινε κομμωτής, ενώ άρχισε να βγαίνει με άντρες! «Οι γνωστοί μου με αναγνωρίζουν πια με δυσκολία, αλλά εγώ νομίζω ότι είμαι πιο ευτυχισμένος από πριν», υποστηρίζει ο Chris.

Όσο για την αληθοφάνεια των λόγων του; Ο Βρετανός εκπρόσωπος του Συλλόγου «Stroke Assotiation» κ. Joe Korner λέει σχετικά: «Πολλοί άνθρωποι μετά από ένα σοβαρό χτύπημα στον εγκέφαλο μπορεί να ξυπνήσουν και να γνωρίζουν πράγματα που πριν δεν ήξεραν, όπως, για παράδειγμα, μια ξένη γλώσσα, μια διαφορετική προφορά, ίσως και μια άλλη 

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: