Οργισμένη αντίδραση του Β.Παπαγεωργόπουλου

Την έντονη αντίδραση του πρώην δημάρχου Θεσσαλονίκης προκάλεσε η πρόταση του αντιεισαγγελέα Εφετών να ζητήσει την προφυλάκισή του για την εμπλοκή του στην υπόθεση της «μαύρης τρύπας» των 51,4 εκατ. ευρώ στα ταμεία του δήμου. Το Συμβούλιο Εφετών αναμένται τελικώς να αποφανθεί για την προφυλάκισή ή μή, μετά τη διαφωνία ανακριτή και εισαγγελέα.Βέβαιος ότι η λάσπη «θα επιστρέψει στους λασπολόγους» εμφανίστηκε ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, με αφορμή την
 πρόταση του αντιεισαγγελέα Εφετών για την προφυλάκισή του.

Ο κ. Παπαγεωργόπουλος παρουσίασε περιπτώσεις καταθέσεων στους λογαριασμούς του, οι οποίες, όπως είπε «συμπεριλαμβάνονται σε αυτά που δήθεν δεν μπορεί να δικαιολογήσει».
Πρόκειται όπως ανέφερε χαρακτηριστικά για «12 περιπτώσεις χαλκευμένων στοιχείων, που έχουν διαβιβασθεί ήδη μέσω του γνωστού πορίσματος στην Ελληνική Δικαιοσύνη, με σκοπό να την εκτρέψουν από τον στόχο της».
Βάσει των στοιχείων αυτών, υποστήριξε ο κ. Παπαγεωργόπουλος, «καταρρέει πλήρως η σκευωρία» εναντίον του. «Η προσπάθεια των συκοφαντών να εμπλέξουν το σκάνδαλο της υπεξαίρεσης που εγώ επαναλαμβάνω απεκάλυψα, με τραπεζικές καταθέσεις που δήθεν είναι αγνώστου προέλευσης», γίνεται μπούμερανγκ και σύντομα θα οδηγήσει σε πλήρη κατάρρευση το όλο οικοδόμημα», επισήμανε.
Εμφανίστηκε τέλος σίγουρος ότι η Δικαιοσύνη «θα σκύψει με ιδιαίτερη προσοχή στα αδιαμφισβήτητα αυτά στοιχεία και θα βάλει κάθε κατεργάρη στη θέση του».

Απάντηση