ΟΙ BLUES TRACKERS TO ΣΑΒΒΑΤΟ 28/01/2012 ΣΤΟ BAR MASHAI

Οι Blues Trackers ξεκινάνε την μουσική τους πορεία το 1994 και από το 2000 η σύνθεσή τους παίρνει την μορφή που έχει και σήμερα.
Τάσος Λυτρίδης & Πάνος Μπαντικούδης: κιθάρες, φωνητικά
Θανάσης Σμαρνάκης: Μπάσο
Θοδωρής Τριανταφύλλου: Τύμπανα

ΟΙ BLUES TRACKERS TO ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΟ BAR MASHAI (3o χλμ, Λάρισας-Νίκαιας) ΩΡΑ 22:00

Το group πλέον κάνει εμφανίσεις σε
όλη την χώρα, παίρνοντας μέρος σε διοργανώσεις διεθνούς εμβέλειας. Παγκόσμιο πρωτάθλημα Παραπέντε, πανευρωπαϊκή συνάντηση Harley MC και τιμητική εμφάνιση στο Βαλκανικό Φεστιβάλ Νέων.
Το 2003 συνοδεύουν τον θρυλικό Lousiana Red ξεκινώντας μία φιλία που θα τους φέρει στην σκηνή και τα επόμενα χρόνια. Παράλληλα εμφανίζονται σε μπαρ του Βόλου και της Λάρισας αποκτώντας έτσι πολλούς φίλους.
Το 2004 συνοδεύουν τον Blue Roux από την Ν. Ορλεάνη.
Το 2005 συνεργάζονται με τους Jolly Horns, ένα εκπληκτικό ντουέτο πνευστών, δημιουργώντας έτσι μία τρομερή 6άδα που κινείται σε funky, Blues και Soul μονοπάτια. Μαζί τους εμφανίζεται και ο Ηλίας Ζάικος.
Το 2006 το γκρουπ, αυτή την φορά, βρίσκεται πάνω στην σκηνή με την Nellie Tiger Travis από το Chicago αφήνοντας για μία ακόμη φορά τις καλύτερες εντυπώσεις.
Το 2007 οι Blues Trackers “ανοίγουν” μία από τις μεγαλύτερες μπάντες της Rock ιστορίας τους Dr. Feelgood και τον Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς τον μπασίστα Glenn Hughes των θρυλικών Deep Purple.

Οι Blues Trackers Εμφανίζονται το Σάββατο 28 Ιανουαρίου στο Bar Mashai, (3o χλμ, Λάρισας-Νίκαιας) ΩΡΑ 22:00

ΠΑΝΟΣ ΜΠΑΝΤΙΚΟΥΔΗΣ: Ακουστική Κιθάρα, φωνή
ΤΑΣΟΣ ΛΥΤΡΙΔΗΣ: Ακουστικό μπάσο, φωνή
ΘΟΔΩΡΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ: Καχόν, πλήκτρα, φωνή
Ένα “μουσικό ταξίδι” από μία δυναμική μπάντα, που επεξεργάζεται την αυθεντικότητα των Blues-Rock, με ορμή και πάθος επί σκηνής.

Απάντηση