ΤΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ZOUGLA.GR

ΤΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΕΡΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΥ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ZOUGLA.GR ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 17Ν ΜΑΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ. ΜΕ…
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ!!! ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΤΣΙΜΠΗΣΟΥΝ (Ή ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΔΙΟΧΕΤΕΥΣΟΥΝ) ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΥΚΛΟΥΣ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ”. ΑΡΓΑ ΟΜΩΣ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΣΙΜΠΗΣΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΚΥΚΛΟ ΚΑΙ ΤΟ DEFENCENET (ΦΩΤΟ) ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΤΥΧΗ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΣΕΝΑΡΙΟΥ (ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ) ΤΟΥ ΛΙΠΟΤΑΚΤΗ ΜΕ ΤΟ ΤΡΕΛΟΧΑΡΤΟ.

Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ “ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ” (ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:

Ένα βρώμικο, προβοκατόρικο και φανταστικό δημοσίευμα καταχωρήθηκε στον ιστότοπο zougla.gr σύμφωνα με το οποίο ο συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος έπεσε θύμα δολοφονίας χθες το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

Πιο συγκεκριμένα, οι «επιβεβαιωμένες πληροφορίες» για τη δήθεν δολοφονία του συναγωνιστή μας περιήχαν από γραφικές περιγραφές πολλαπλών μαχαιρωμάτων, μαρτυρίες της συζύγου του, δηλώσεις του Γ.Γ της Χρυσής Αυγής Μιχαλολιάκου κ.α. . Το συγκεκριμένο δημοσίευμα ξεκίνησε από το zougla.gr από όπου και έπεσε έγκαιρα αφού όμως είχε διαδοθεί σε πολλά δημοσιογραφικά blogs και sites.

Η Χρυσή Αυγή διαψεύδει την «είδηση» και καταγγέλει κατηγορηματικά οποιονδήποτε χωρίς πληροφορίες ξεκίνησε αλλά και αναμετάδωσε το συγκεκριμένο ψέμμα. Αυτό που μας κάνει εντύπωση είναι πως διάλεξαν ορισμένοι να αναμεταδόσουν κάτι τόσο ψευδές και ειδεχθές μια ημέρα πριν τη μεγαλειώδη συγκέντρωση για τα ΙΜΙΑ. Ενδεχομένως θεωρήσαν πως θα τρομάξουν και θα δημιουργήσουν εντυπώσεις.

Κάνουν μεγάλο λάθος. Πάντως είναι πολύ περίεργο που το site zougla.gr πρωτοστατεί σε τέτοιου είδους προβοκατόρικες ειδήσεις αλλά κατεβάζει την είδηση αργότερα, αφήνοντάς τη να διαδοθεί μέσω άλλων ιστοτόπων. Πριν ορισμένους μήνες είχε κάνει το ίδιο με τη δήθεν επίθεση που είχε δεχθεί ο Γ.Γ. του Κινήματός μας Νικόλαος Μιχαλολιάκος και αντιμετώπισε την κατάσταση με τον ίδιο τρόπο.

Δεν πιστεύουμε πως κάτι τέτοιο είναι τυχαίο και καλά θα κάνουν ορισμένα «ειδησεογραφικά» sites να προσέχουν λίγο παραπάνω γιατί η εγκυρότητά τους έχει πλέον πιάσει πάτο. Η Χρυσή Αυγή λοιπόν, διαψεύδει το όλο ψέμμα και θεωρεί τουλάχιστον απαράδεκτο να διαδίδονται τέτοια ψεύδη επί μονίμου βάσεως για να εξυπηρετηθούν άλλου είδος σκοποί και κίνητρα.

ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΑΠΟΨΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΙΜΙΑ… ΣΤΙΣ 7 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΡΗΓΙΛΛΗΣ! ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΚΕΙ, ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ! ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.
ΣΤΟΧΟΣ

Απάντηση