Είμαι 50 και… gay!
Προς έκπληξη… κανενός, η δημοφιλής ηθοποιός Τζόντι Φόστερ, έδωσε τέλος στις φήμες(;) για την σεξουαλικότητά της, με την ομιλία της στις Χρυσές Σφαίρες που έγινε το… talk of the planet!
Στην χθεσινή βραδιά των
“Χρυσών Σφαιρών”, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός κατά την διάρκεια του ευχαριστήριου λόγου της για το βραβείο “Cecil B. Demille” που έλαβε, ευχαρίστησε την μητέρα της και την πρώην σύντροφό της, Σίντνεϊ Μπέρναρντ, η οποία όπως δήλωσε η ίδια ήταν καλύτερες φίλες για 20 χρόνια.
Στην αρχή του λόγου της η Τζόντι Φόστερ προετοίμασε τον κοινό λέγοντας: “Μιας και είμαι σε εξομολογητική διάθεση, μου ήρθε ξαφνικά η ανάγκη να πω κάτι που ποτέ δεν μπορούσα να το εκφράσω δημόσια. Μια δήλωση που με αγχώνει λίγο. Αλλά όχι όσο την εκπρόσωπο τύπου μου”.

