Ο καιρός την Παρασκευή 10/2/2017
Με τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά και νότια, πρόσκαιρες καταιγίδες στα νότια και παροδικές χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά και πιθανώς ημιορεινά θα κυλήσει ο καιρός το επόμενο τριήμερο.
Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις, στα δυτικά 5 με 7 μποφόρ με μικρή εξασθένηση το Σαββατοκύριακο, και στα ανατολικά 5 με 7 και τοπικά στο Αιγαίο 8 μποφόρ.
Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση. Παγετός τις πρωινές ώρες τοπικά στα ηπειρωτικά.
Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή:
Στη Θράκη και στη Μακεδονία, τοπικές βροχές και στα ορεινά ασθενείς χιονοπτώσεις. Η θερμοκρασία από 0 έως 9 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη, νεφώσεις με ασθενείς βροχές και το θερμόμετρο από 5 έως 9 βαθμούς.
To ergoxalkidikis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.

