Δυό ΣΦΑΙΡΕΣ στο ΣΤΗΘΟΣ και μιά στο ΚΕΦΑΛΙ…!!! ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ αφού είχε τραυματισθεί ο Κωνσταντίνος Κατσίφας…!!!

Με δύο σφαίρες, μια στο στήθος και μια στο κεφάλι, δολοφόνησαν οι ειδικές δυνάμεις Renea της αλβανικής
Αστυνομίας τον ομογενή Κωνσταντίνο Κατσιφά στο χωρίο Βουλιαράτες της Αλβανίας.

Το γεγονός ότι η μια σφαίρα που δέχθηκε ήταν στο κεφάλι, δείχνει πιθανή εκτέλεση του Βορειοηπειρώτη, αφού πρώτα είχε τραυματιστεί βαριά, από τα πυρά.

Τα αλβανικά ΜΜΕ μεταφέρουν και τα τελευταία λόγια του 35χρονου. Και αυτά φέρονται να ήταν «Ζήτω η Ελλάδα» ενώ περικυκλωμένος δεχόταν καταιγισμό πυρών από τις αλβανικές ειδικές δυνάμεις
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η εκτέλεση έγινε στο υδραγωγείο του χωριού όπου ο άτυχος ομογενής είχε περικυκλωθεί.

Ελληνικό ΥΠΕΞ: Απαράδεκτο ότι σκοτώθηκε αναμένουμε εξηγήσεις

Το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών ενημερώθηκε επισήμως αργά το απόγευμα για τον θάνατο του ομογενούς. Εγκαλεί τις αλβανικές αρχές για το γεγονός ότι η επιχείρηση εναντίον του ομογενή Κ. Κατσίφα κατέληξε στο θάνατό του, ενώ ήταν μόνος του

Το ΥΠΕΞ εκφράζει την βαθιά λύπη του για το θάνατο του Έλληνα ομογενή, τονίζει ότι αναμένει εξηγήσεις από τις αλβανικές αρχές και δηλώνει ότι θα προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες.

Η ανακοίνωση του ελληνικού ΥΠΕΞ

«Οι ελληνικές αρχές, σε επαφή με τις αλβανικές, παρακολούθησαν στενά και από την πρώτη στιγμή την εξέλιξη επεισοδίου στο χωριό Βουλιαράτες Αλβανίας, όπου Έλληνας υπήκοος φέρεται να άνοιξε πυρ με όπλο καλάσνικοφ εναντίον οχήματος της αλβανικής αστυνομίας, η οποία και επιχείρησε τη σύλληψή του.

Πριν λίγο ενημερωθήκαμε επισήμως ότι σε ανταλλαγή πυροβολισμών με δυνάμεις της αλβανικής αστυνομίας, ο Κωνσταντίνος Κατσίφας έπεσε νεκρός.

Εκφράζουμε τη βαθιά λύπη μας για το θάνατο του Έλληνα ομογενή και τα συλλυπητήρια μας στην οικογένειά του.

Σε κάθε περίπτωση, είναι απαράδεκτο το γεγονός ότι η επιχείρηση έφτασε σε σημείο απώλειας ανθρώπινης ζωής.

Αναμένουμε από τις αλβανικές αρχές την απόλυτη διαλεύκανση των συνθηκών υπό τις οποίες έχασε τη ζωή του ο εν λόγω Έλληνας πολίτης και θα προβούμε στις απαραίτητες ενέργειες άμεσα».

Απάντηση