Αποθεώθηκε ο Μητσοτάκης: Το «ευχαριστώ» του στους ψηφοφόρους της ΝΔ (βίντεο)

«Νάτος, νάτος, ο πρωθυπουργός» «χρόνια πολλά, χρόνια
πολλά πρωθυπουργέ» ορισμένα από τα συνθήματα που φώναζαν οι εκατοντάδες πολίτες που βρέθηκαν στα γραφεία της ΝΔ για να πανηγυρίσουν για τη μεγάλη νίκη στις εκλογές


Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην οδό Πειραιώς.


Εκατοντάδες πολίτες βρέθηκαν στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ για να πανηγυρίσουν τη νίκη του κόμματος στις εθνικές εκλογές. 

Το κλίμα ήταν πανηγυρικό και μέσα στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας με τα στελέχη της ΝΔ τα οποία καταχειροκρότησαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη μετά τις πρώτες του δηλώσεις.


Λίγο μετά τις 10.00 το βράδυ ο πρόεδρος της ΝΔ βγήκε έξω από τα γραφεία και απευθυνόμενος στους οπαδούς της ΝΔ τους ευχαρίστησε και τους κάλεσε να σταθούν δίπλα του στα ευκολα και στα δύσκολα. 


«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα στελέχη μας που δεν τα έβαλαν ποτέ κάτω» είπε επίσης ο πρόεδρος της ΝΔ ο οποίος σημείωσε ότι αυτή τη στιγμή δικαιώνεται ένας μεγάλος αγώνας που έδωσε τα τελευταία τριάμησι χρόνια. 


«Θα συνεχίσω με την ίδια σεμνότητα και εργατικότητα, έχω βαθιά πίστη στις ικανότητες του λαού μας» τόνισε επίσης ο νέος πρωθυπουργός και διαβεβαιωσε ότι αυτήν την ισχυρή εντολή θα την αξιοποιήσει. 

Η νίκη της ΝΔ είναι νίκη της Ελλάδας είπε απευθυνόμενος στους οπαδούς της ΝΔ που φώναζαν διαρκώς συνθήματα όπως «νάτος, νάτος, ο πρωθυπουργός» «χρόνια πολλά, χρόνια πολλά πρωθυπουργέ» κ.α.

Απάντηση