Μια Ξανθιά κάνει Ωτο Στοπ στη Χαλκιδική
Σε κάποιο μέρος της Χαλκιδικής μια ξανθιά γυναικα κάνει ώτο-στοπ για πολύ ώρα, χωρίς όμως επιτυχία.
Πάνω που είχε απελπιστεί σταματάει ένα αυτοκίνητο, ανοίγει την πόρτα του συνοδηγού, μπαίνει μέσα, όμως τη στιγμή που ετοιμάζεται να ευχαριστήσει τον οδηγό, ανακαλύπτει ότι στη θέση του οδηγού δεν υπάρχει κανείς.
Το αυτοκίνητο ωστόσο έχει ξεκινήσει, ενώ αυτή τα έχει κάνει επάνω της από το φόβο πιστεύοντας ότι το αυτοκίνητο είναι στοιχειωμένο.
Μη μπορώντας να κάνει τίποτε περιμένει κουλουριασμένη στη θέση του συνοδηγού.
Λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη το αυτοκίνητο μπαίνει σε ένα πρατήριο βενζίνης και λίγο μετά ανοίγει την πόρτα του οδηγού ένας κύριος και πάει να καθίσει.
Η γυναίκα του λέει:
– Μη μπαίνετε κύριε, το αυτοκίνητο είναι στοιχειωμένο.
Και αυτός απαντάει:
– Τι στοιχειωμένο μωρή, από την Ουρανούπολη το σπρώχνω…
To ergoxalkidikis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.