Πλήθος rapid tests σήμερα στη Μεγάλη Παναγία – 160 αρνητικά δείγματα

Ικανοποιητικά είναι τα αποτελέσματα από τον μεγάλο αριθμό rapid tests που πραγματοποιήθηκαν σήμερα από κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ στην κοινότητα Μεγάλης Παναγίας, του Δήμου Αριστοτέλη με τη μέθοδο drive through, σε υλοποίηση της σχετικής δέσμευσης του οργανισμού προς τον Δημάρχο κ. Στέλιο Βαλιάνο.

Συγκεκριμένα 160 κάτοικοι της Μεγάλης Παναγίας, με τα αυτοκίνητά τους, μπήκαν στην σειρά και περίμεναν όσο χρειάστηκε για να ολοκληρωθεί η διαδικασία του test που διενήργησαν τα στελέχη του ΕΟΔΥ, χωρίς οι ίδιοι να κατέβουν από το αυτοκίνητο.

Τα αποτελέσματα από το σύνολο των 160 δειγμάτων ήταν αρνητικά.

Με την ίδια διαδικασία, ελέγχου μέσα στο αυτοκίνητο, θα πραγματοποιηθούν rapid tests από κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ και στην έδρα του Δήμου, Ιερισσό, την ερχόμενη εβδομάδα. Η ακριβής ημερομηνία και τοποθεσία εγκατάστασης της μονάδας, θα ανακοινωθούν εγκαίρως.

Ο Δήμαρχος Αριστοτέλη κ. Στέλιος Βαλιάνος δήλωσε σχετικά:

«Οφείλω να ευχαριστήσω τους συμπολίτες μας, για την υπομονή που επέδειξαν στη σημερινή διαδικασία και είναι εξαιρετικά ενθαρρυντικό το γεγονός, ότι σε 160 tests που πραγματοποιήθηκαν, όλα βγήκαν αρνητικά. Αυτό φυσικά δεν πρέπει να μας εφησυχάζει.  Απαιτείται εγρήγορση και υπευθυνότητα στην τήρηση των περιορισμών, μέχρι τότε που ο εμβολιασμός επαρκούς αριθμού πολιτών θα βοηθήσει στη συνολική άμυνα του κοινωνικού συνόλου.»

Απάντηση