Η Αντιδημαρχία Πρωτογενούς Τομέα Αγροτικών Θεμάτων Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και Αγροτουρισμού ανατίθεται στον κο Νίκο Παπακωνσταντίνου

Όπως αναφέρει ο κ. Ζωγράφος:

Αγαπητές φίλες και φίλοι. Από σήμερα η Αντιδημαρχία Πρωτογενούς Τομέα Αγροτικών Θεμάτων, Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και Αγροτουρισμού, ανατίθεται με απόφασή μου στον εκλεκτό συνάδελφο και άξιο συνεργάτη μου κο Νίκο Παπακωνσταντίνου.

Το πρώτο βήμα για να περάσουμε από την εποχή των λέξεων σε αυτή των πράξεων για τη στήριξη του πρωτογενούς τομέα έγινε σήμερα. Η Δημοτική Αρχή αντιλαμβανόμενη τη σημασία που έχει για την ανάπτυξη της περιοχής η στήριξη της πρωτογενούς παραγωγής έχει αναθέσει μια στοχευμένη Αντιδημαρχία για θέματα Αγροτικής Ανάπτυξης και Αγροτουρισμού στο Νίκο Παπακωνστανίνου, με στόχο να συνδράμει όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος του Δήμου αλλά και στην εξέλιξη και τη δημιουργία αναπτυξιακών προοπτικών.

Η εμπειρία που διαθέτει ο Νίκος σε ότι αφορά τον Πρωτογενή τομέα αλλά και η αγάπη του για τον τόπο θα αποτελέσουν τους κινητήριους μοχλούς, ώστε να είναι απολύτως επιτυχημένο το νέο μας εγχείρημα. Η στήριξη και η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του δεδομένη και είμαι σίγουρος ότι θα φανεί αντάξιος των προσδοκιών μας. Του εύχομαι καλή θητεία και καλή κι εποικοδομητική συνεργασία.

Συνεχίζουμε…

Απάντηση