ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΑΞ.Τ.Α.Δ.Α. Μ.ΖΑΜΑΝΗ

Οι Δράσεις και οι Στόχοι της Α.Ξ.Τ.Α.Δ.Α. απο την πρόεδρο κ. Ζαμάνη.

Όπως αναφέρει :

Είναι η πρώτη φορά που μια ανώνυμη εταιρεία του Δήμου Αριστοτέλη συμμετέχει στα τουριστικά βραβεία του 2021 Tourism Awards. Σκοπός μας είναι να μπορέσουμε να προωθήσουμε τους θησαυρούς του τόπου μας. Η αξιοποίηση τουριστικών ακινήτων εχει σαν σκοπό την διαχείριση ακινήτων που τις εχει εμπιστευτεί η ο δήμος, μεταξύ αυτών το Άλσος Αριστοτέλη και η έκθεση Βαρλάμα.

Το άλσος Αριστοτέλη φιλοξενείται στα Στάγειρα και προσπαθήσαμε με τα Tourism Awards να συνδέσουμε δυο διαφορετικές εποχές, την αρχαία ελληνική φιλοσοφία με τον μοναχισμό και την χριστιανική ορθοδοξία. Γι’ αυτό και προσπαθούμε να προωθήσουμε τόσο το άλσος οσο και το πολιτιστικό κέντρο Ιερισσού στο οποίο φιλοξενείται η έκθεση του Μεγάλου Έλληνα ζωγράφου Ευθύμιου Βαρλάμη με τίτλο “Το Αγιο Ορος για όλους” σε συνδυασμό με την 3D ταινία η οποία έχει παγκόσμια αποκλειστικότητα γιατί περιγράφει την καθημερνή ζωή των μοναχών και τιτλοφορείτε “Φως Μοναχης Αγγελης”.

Θεωρούμε ότι η προβολή δεν υπήρχε αυτή η οποία πρέπει γι’ αυτό προσπαθούμε με κάθε τρόπο να προβάλουμε αυτόν τον Πανεπιστήμονα ο οποίος είναι και το Brand Name της περιοχής και φυσικά αυτό που φέρνει το όνομα του Δήμου.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε αυτό που ασπαζόμαστε είναι αυτό που είπε ο Βαρλάμης ότι θεωρεί ότι οι αρχαίες φιλοσοφίες τις οποίες πρεσβεύει και ο Αριστοτέλης θα μπορούσαν να αποτελέσουν εξέλιξη της Χριστιανοσύνης.

Αυτά τα δύο λοιπόν προσπαθούμε να παντρέψουμε και να μπορέσει ο επισκέπτης του Δήμου μας να τα γνωρίσει και να του αφήσει μια “επίγευση” η επισκεψη του.

Για το Camping αναφέρει:

Το 2020 προσπαθήσαμε να αναβαθμίσουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες του camping δημιουργώντας και ανακαινίζοντας καινούργιους χώρου υγιεινής γιατί ήταν ήδη παλιοί και αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε φέτος είναι να έρθουμε σε συνεργασία με τοπικές επιχειρήσεις για να προωθήσουμε την κυκλική οικονομία, γι’ αυτο τον λόγο ήρθαμε ήδη σε επαφή με ενα οινοποιό της περιοχής το οποίο με παλιά βαρέλια θα μας δώσει θέσεις στάθμευσης ποδηλάτων. Ο σκοπός μας είναι να προωθήσουμε οτιδήποτε αποτελεί – χαρακτηρίζει τον Δήμο.

Αυτή την στιγμή η πρώτες επαφές που έχουμε κάνει με κάποιες μεγάλες επιχειρήσεις που εδράζουν στον Δήμο βλέπουμε ότι υπάρχει ανταπόκριση και ήμαστε πολυ χαρούμενοι.

Ρεπορτάζ: Παπαδόπουλος Γεώργιος

Απάντηση