Ακυρώνονται κρατήσεις για την εμφάνιση της Άννας Βίσση στην Χαλκιδική

Τα νέα μέτρα, με τον περιορισμό της χωρητικότητας, έφερε τα πάνω-κάτω σε μαγαζί της Χαλκιδικής που θα εμφανιζόταν η Άννα Βίσση.

Αναστάτωση επικρατεί στον χώρο της νυχτερινής διασκέδασης με την αύξηση των κρουσμάτων και τα μέτρα που ανακοινώνει η κυβέρνηση.

Μετά το κλείσιμο του YTON που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης, πρόβλημα παρουσιάστηκε και στο Markiz, το οποίο ήταν προγραμματισμένο να κάνει grand opening το Σάββατο στην Χαλκιδική.

Στο πλαίσιο αυτό μάλιστα ήταν να εμφανιστεί εκεί για να τραγουδήσει η Άννα Βίσση, όμως οι τελευταίες εξελίξεις είχαν ως αποτέλεσμα να υπάρξουν ακυρώσεις.

Και αυτό γιατί η χωρητικότητα του μαγαζιού έπεσε στο 25%, με αποτέλεσμα πολλές από τις κρατήσεις που είχαν γίνει, να ακυρωθούν.

Ανακοίνωση

Μάλιστα, η επιχείρηση έβγαλε την παρακάτω ανακοίνωση για να ενημερώσει τους πελάτες της…

«Το προγραμματισμένο live της αγαπημένης σε όλους Άννας Βίσση θα πραγματοποιηθεί στο 25% της πληρότητας του Markiz Experience βάσει των νέων κρατικών οδηγιών.

Θερμή παράκληση σε όσους έχουν πραγματοποιήσει κράτηση να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο κρατήσεων για την επιβεβαίωση της κράτησής τους.

Καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να εναρμονιστούμε με τις διαρκώς μεταβαλλόμενες εξελίξεις προκειμένου να είμαστε σε θέση να βρισκόμαστε δίπλα σας και αυτό το καλοκαίρι!

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη αλλά και την κατανόηση σας!».

Απάντηση