Σοβαρά επεισόδια και τραυματισμοί στην αναμέτρηση Κασσάνδρας – Γαλάτιστας

Σοβαρά επεισόδια που οδήγησαν σε τραυματισμούς και διακοπή του ματς, έγιναν στη συνάντηση της Κασσάνδρας με τη Γαλάτιστα.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 48΄ με τον Νίκο Λαδόπουλο, υπό τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για οφσάιντ. Ο χαμός έγινε στο 75΄, όταν η Κασσάνδρα ζήτησε πέναλτι κι ο διαιτητής Μπισούκης «κιτρίνισε» τον επιθετικό για «θέατρο».

Όπως αναφέρεται στο φύλλο αγώνα, ακολούθησε προσωρινή διακοπή με μαζικές διαμαρτυρίες από παίκτες και παράγοντες των γηπεδούχων και στη συνέχεια εισήλθαν φίλαθλοι και ξυλοκόπησαν τον προπονητή της Γαλάτιστας, Γιάννη Κάρτα. Ο τελευταίος αποχώρησε αιμόφυρτος από το γήπεδο και μετέβη στο νοσοκομείο Πολυγύρου.

Στο πανδαιμόνιο που κράτησε για μερικά λεπτά τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και ο ποδοσφαιριστής Φώτης Ρίτσα της Κασσάνδρας, ενώ χτυπήθηκαν κι άλλοι παίκτες εκατέρωθεν.

Από την πλευρά των φιλοξενουμένων, ο ποδοσφαιριστής Κώστας Σουάνης τόνισε: «Ήταν μια παράνοια αυτό που έγινε, δεχθήκαμε επίθεση από αγνώστους, σε κάποια στιγμή έβλεπα μόνο ανθρώπους με άγνωστα μπουφάν γύρω μου. Πραγματικά είναι ντροπή αυτό που συνέβη».

Τραγική ειρωνεία το γεγονός πως πριν από τον αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου Άλκη.

www.metrosport.gr

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: