Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ

Δυστυχώς ο καιρός δεν θα είναι σύμμαχος αυτό το τριήμερο καθώς βαρομετρικό χαμηλό θα μας επηρεάσει και θα δώσει αρκετές βροχές.

Οι βροχές θα ξεκινήσουν από τις πρώτες πρωινές ωρες του Σαββάτου και θα συνεχιστούν κατά περιόδους ως και το βράδυ της Κυριακής.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση μόνο ομως κατά τις μέγιστες τιμές ενώ η διακύμανση της θερμοκρασίας μεταξύ μέρας και νύχτας θα είναι πολύ μικρή.

Τα θερμόμετρα θα κυμαίνεται από 4 βαθμούς στα ορεινά μέχρι 8 βαθμούς στα πεδινά.

Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν πολύ ψηλά στο Άγιον Όρος και ψηλά στον Χολομώντα πάνω από τα 800 μέτρα υψόμετρο αυτήν την φορά οι χιονοπτώσεις θα είναι πιο ψηλά.

Την καθαρά δευτέρα όλα δείχνουν ότι το πέταγμα του χαρταετού θα είναι δύσκολη υπόθεση καθώς ο καιρός θα είναι ακόμα βροχερός τις πρωινές ωρες ίσως προς το μεσημέρι θα έχουμε ανοίγματα στον καιρό.

Οι άνεμοι που θα επικρατήσουν θα είναι ανατολικοί βορειοανατολικοί όχι όμως παραπάνω από 4 με 5 μποφώρ.

Βροχερό θα είναι το τριήμερο και στον Πολύγυρο οπότε υπολογίστε βροχή και το Σάββατο στην λαϊκή αγορά. τα θερμόμετρα δεν θα ξεπερνούν τους 4 με 5 βαθμούς το μεσημέρι.

Στο οδικό δίκτυο σήμερα παρασκευή δεν θα υπάρχει θέμα για τους εκδρομείς του τριημέρου ενώ το Σαββατοκύριακο στις μετακινήσεις σας θα συναντήσετε βροχές.

Στην επιστροφή της δευτέρας ο καιρός θα έχει ανοίγματα κυρίως από το μεσημέρι και μετά.

Μετεωρολογικός Σταθμός Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: