17 ευρώ, αλλά ξεπουλάει: Το πιο ακριβό ελληνικό σουβλάκι που ο κόσμος κάνει ουρές για να το δοκιμάσει

Το ελληνικό επιχειρηματικό δαιμόνιο οδήγησε τους δύο συμπατριώτες μας σε μια απόφαση που βέβαια έχει και ανάλογο ρίσκο. Διότι ναι μεν το σουβλάκι είναι περιζήτητο από τους Άγγλους τουρίστες στα νησιά μας και όχι μόνο ως μια προσιτή και νόστιμη επιλογή κατά την διάρκεια των διακοπών τους, αλλά ακόμη και τώρα που η τιμή του ξεπερνά πια τα 3 ευρώ στην Ελλάδα, θεωρείται χαμηλή για τα δικά τους πορτοφόλια.

Εάν όμως θέλουν να το απολαύσουν στην πατρίδα τους, χρειάζεται πλέον να καταβάλουν σχεδόν το τριπλάσιο ποσό, δηλαδή 17 ευρώ, όσο κοστίζει στο εστιατόριό τους στην περιοχή Τσερτς Στρέτον, η οποία βρίσκεται πολύ κοντά στην πόλη του Μπέρμιγχαμ.

Το πιο ακριβό σουβλάκι του κόσμου, όπως χαρακτηρίζεται το συγκεκριμένο πάντως, πουλάει σαν… τρελό παρά την υψηλή τιμή του. Όπως δηλώνουν οι ιδιοκτήτες του εστιατορίου, σε καθημερινή βάση παρέχουν περίπου 150 με 200 πιτόγυρα σε πεινασμένους για… Ελλάδα καταναλωτές που σχηματίζουν ώρες προκειμένου να γευτούν το πιο γνωστό fast food της χώρας μας έναντι 17 ευρώ!

Απάντηση