Αναστασία Χαλκιά: Ανασκόπηση, 2ης εβδομάδας Μαρτίου 2023

Η περασμένη εβδομάδα ξεκίνησε με ένα γεγονός που περιμέναμε καιρό: 3 νέοι μόνιμοι υπάλληλοι, διαφόρων ειδικοτήτων, θα στελεχώσουν την τεχνική Υπηρεσία τού Δήμου.

Έπειτα, Ακολούθησε συνεδρίαση της επιτροπής ποιότητας ζωής με τρέχοντα καθημερινά θέματα. Τέλος, επειδή η νέα τουριστική σεζόν είναι προ των πυλών πραγματοποιήσαμε σύσκεψη με συνεργάτες για να προετοιμαστούμε.

Την Τρίτη, όπως συνηθίζω, είχα την χαρά να συναντηθώ με Δημότες για την επίλυση θεμάτων καθημερινότητας.

Την Τετάρτη επισκέφτηκα την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κεντρικής Μακεδονίας για να λύσουμε προβλήματα που άπτονται και των δικών τους αρμοδιοτήτων.

Με την επιστροφή μου στο Δημαρχείο έγινα αποδέκτης της σιωπηρής πορείας των μαθητών του Γενικού λυκείου Κασσάνδρας και του ΕΠΑΛ Κασσάνδρας προκειμένου να εκφράσουν την θλίψη τους για το δυστύχημα των Τεμπών.

Η ημέρα έκλεισε με συνέντευξη μου στην TV100 και στην εκπομπή “Για μια καλύτερη πόλη με τη ματιά της Αυτοδιοίκησης”, με τη δημοσιογράφο Ευδοξια Ελευθεριος Βροχιδου,μια όμορφη συζήτηση για το παρόν και το μέλλον της Κασσάνδρας μας.

Την Πέμπτη είχα συνάντηση με εκπροσώπους γονέων και κηδεμόνων των σχολικών μονάδων τού Δήμου μας ώστε να αφουγκραστούμε τα θέματα που τους απασχολούν για την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων, που για τη Δημοτική αρχή μας αποτελεί πρώτη προτεραιότητα.

Οι συναντήσεις με Δημότες και προέδρους κοινοτήτων είναι πάντα ευπρόσδεκτες για την αντιμετώπιση της καθημερινότητας και των θεμάτων που απασχολούν.

Η εβδομάδα έκλεισε με σύσκεψη με τους συνεργάτες και το πρόγραμμα για την επόμενη εβδομάδα.

Καλή Κυριακή για όλους, να φροντίζουμε τον εαυτό μας, τις οικογένειες μας και τον τόπο μας.

Αναστασία Χαλκιά Δήμαρχος Κασσάνδρας

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: