Οι αστυνομικοί του Α.Τ. Αρναίας μπορούν να βάλουν τον αυτόματο πιλότο και να μείνουν στα σπίτια τους

Οι συνάδελφοι μου πλέον στο Α. Τ. ΑΡΝΑΙΑΣ μπορούν να βάλουν τον αυτόματο πιλότο και να μείνουν στα σπίτια τους, την στιγμή που κάνεις δεν ενδιαφέρεται για αυτήν την κατάντια αναφέρει με ανάρτησή του στο FB ο Πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Χαλκδικής κ. Γιώργος Αρχοντόπουλος, χαρακτηριστικά αναφέρει τα εξής:

Πριν καν προλάβει να φτάσει το έγγραφό μας στην πολιτική και φυσική Ηγεσία με την απομάκρυνση άλλων εννέα (9) ατόμων από την Διεύθυνσή μας, προστέθηκε και άλλος συνάδελφος, φυσικά δεν χρειάζεται πλέον να αναφερθώ από ποιο Αστυνομικό Τμήμα.

Οι συνάδελφοι μου πλέον στο Α. Τ. ΑΡΝΑΙΑΣ μπορούν να βάλουν τον αυτόματο πιλότο και να μείνουν στα σπίτια τους, την στιγμή που κάνεις δεν ενδιαφέρεται για αυτήν την κατάντια. Μπορεί να χαρακτηριστώ αυτή τη στιγμή ως ένας γραφικός συνδικαλιστής που αγαπάει την δουλειά του και ακόμα περισσότερο τους συν+Αδελφούς που προσφέρουν τα πάντα στην κοινωνία που ζούμε όλοι μας. Όταν έρθει η δύσκολη στιγμή στην όμορφη Χαλκιδική μας, με τις πολλές ιδιομορφίες να δω τότε τι θα πουν όλοι. Ότι τα έλεγαν οι συνδικαλιστές?? Ή πάμε όπως είμαστε και όπου βγει?

Απάντηση