Πόσα κopίτσια βλέπετε; Η φωτογραφία που έχει μπερδέψει εκατομμύρια χρήστες του διαδικτύου

Η Ελβετίδα φωτογράφος έχει γίνει viral με τη φωτογραφία της, που κάνει το γύρο του Διαδικτύου. Οι χρήστες έπαθαν φρενίτιδα να προσπαθούν να βρουν πόσα κορίτσια απεικονίζονται στη φωτογραφία και εκείνη στο τέλος έδωσε την απάντηση.

Το πρότζεκτ που προκάλεσε σάλο

Η Ελβετίδα φωτογράφος Tiziana Vergari ανέβασε αυτή τη φωτογραφία στο Instagram και προκάλεσε σάλο. Στην φωτογραφία εμφανίζονται κάποια νεαρά κoρίτσια να κάθονται σε ένα δωμάτιο, στο Conthey, της Ελβετίας.

 

Το πρότζεκτ, που έχει το όνομα του hashtag #WHPidentity, ενθαρρύνει τους χρήστες να ανεβάσουν και οι ίδιοι φωτογραφίες που δείχνουν τη μοναδικότητα. Πολλοί χρήστες άφησαν σχόλια, προβληματισμένοι για τον αριθμό των παιδιών που φαίνονταν στην εικόνα της φωτογράφου. Είναι τέσσερα; Είναι δύο; Πόσα πια είναι;Αυτό είναι το ερώτημα στο οποίο κλήθηκαν να απαντήσουν οι followers της Ελβετής φωτογράφου Tiziana Vergari στο Instagram και προκάλεσε πλήθος συζητήσεων.Μέσα σε λίγες ημέρες η φωτογραφία συγκέντρωσε δεκάδες χιλιάδες likes, έγινε «share» πάνω από 13.000 φορέςΗ εν λόγω φωτογραφία προκάλεσε αναρίθμητα σχόλια, καθώς άλλοι έβλεπαν δύο κopίτσια, άλλοι τρία, άλλοι πέντε και άλλοι δεκατρία. Κάποιοι μάλιστα έλεγαν ότι πρόκειται για δίδυμα ή ακόμα και τρίδυμα!Τελικά, η φωτογράφος Vergari αποκάλυψε το προφανές: τα κopίτσια είναι δύο -μάλιστα, αρκετοί πιστεύουν ότι πρόκειται για τις κόρες της

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: