Σύλλογος Γυναικών Στανού Χαλκιδικής – “ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΩΡΙΑΣ ” (βίντεο)

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ!!! ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Μαρτίου 2023 στην αίθουσα του Ιερού Ναού της Αγίας Χάιδως η παράσταση με τίτλο “ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΩΡΙΑΣ ” του Συλλόγου Αθλούμενων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες ”Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ” σε θεατρική διασκευή Κυριακής Στεφάνου, διασκευή παραδοσιακής μουσικής και τραγουδιών, Στέφανου Φασιά. Επιμέλεια παραδοσιακών χορών, Μάρθα Βόκα.

Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση παρακολουθήσαμε τη θεατρική παράσταση του συλλόγου και θαυμάσαμε τη δύναμη ψυχής που διαθέτουν αλλά κυρίως το τι μπορούν να καταφέρουν.

Έτσι αποδεικνύουμε ότι ο πολιτισμός είναι ένα πολύ βασικό κοινωνικό αγαθό που προάγει την κοινωνική μας ζωή, την κάνει καλύτερη! Η ισότιμη και απρόσκοπτη πρόσβαση στο αγαθό του πολιτισμού είναι δικαίωμα ΟΛΩΝ μας. Τους οφείλουμε τον απόλυτο σεβασμό και τον ανυπόκριτο θαυμασμό μας.

ΟΛΟΙ έχουν δικαίωμα να δημιουργούν πολιτισμό.

ΟΛΟΙ έχουν το δικαίωμα να απολαμβάνουν το δικαίωμα του πολιτισμού.

Σας ευχαριστούμε θερμά που μας τιμήσατε με την παρουσία σας.

Την παράσταση τίμησαν ο Δήμαρχος Αριστοτέλη κ. Στυλιανός Βαλιάνος, ο Αντιδήμαρχος κ. Νίκος Αυγερινός, ο πάτερ Κωνσταντίνος Αγούλας, ο πάτερ Νικόλαος Χαλκιάς, η Βουλευτής Χαλκιδικής Κυριακή Μάλαμα, η Περιφερειακή Σύμβουλος Χαλκιδικής Κατερίνα Ζωγράφου, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Στανού κ. Δημήτριος Γερακούδης, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Χαλκιδικής κ. Κωνσταντίνος Δεδελούδης, η κ. Ζαφειρούλα Μυλωνά, εκπαιδευτικός, σύμβουλος της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και συγγραφέας, ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Συκεών Νεάπολης κ. Δημήτριος Ακριτίδης, ο Καθηγητής Γλυπτικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Γεώργιος Τσάρας, ο Σύλλογος γυναικών Αρναίας, η Πολιτιστική Εταιρία Αρναίας, ο Πολιτιστικός και Αθλητικός σύλλογος Στανού, οι εκπαιδευτικοί και τα μέλη των συλλόγων του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού σχολείου Στανού, τα μέλη του ΔΣ ΚΑΠΗ Στανού.

Ήταν συγκινητική η προσέλευση του κόσμου και μας δίνετε δύναμη να συνεχίσουμε παρόμοιες δράσεις.

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να παρακολουθήσετε όλη τη θεατρική παράσταση ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Απάντηση