Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 – Η σταυροδοσία των υποψηφίων στο Δήμο Αριστοτέλη – ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Αποτελέσματα Δημοτικών εκλογών στον Δήμο Αριστοτέλη και σταυροί – ΕΚΛΟΓΕΣ 2023.

Ο Στέλιος Βαλιάνος με την παράταξη «Ομοφωνία» κατάφερε να αναδειχθεί για μία ακόμα φορά δήμαρχος Αριστοτέλη στη Χαλκιδική, με ποσοστό 55,30% και 7.058 ψήφους από την πρώτη, μάλιστα, Κυριακή των δημοτικών εκλογών και θα συνεχίσει το έργο του για τέσσερα ακόμα χρόνια.

Στη δεύτερη θέση ήρθε ο Μιχαήλ Βλαχόπουλος με την παράταξη «Ανασυγκρότηση», ο οποίος έλαβε 41,49% και 5.295 ψήφους. Στην τρίτη θέση ο Κυριάκος Παρθενιάδης με 3,21% και 410 ψήφους.

Ο κ. Βαλιάνος μετά τη μεγάλη νίκη του δήλωσε τα εξής:

«Πολίτες του Αριστοτέλη, η φωνή σας ακούστηκε κι έσπασε τύμπανα! Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Η δήλωση σας ήταν πεντακάθαρη και έστειλε παντού το μήνυμα νίκης της αξιοπρέπειας!

Η κοινωνία τιμώρησε τους συκοφάντες και καταδίκασε την υποκρισία! Η κοινωνία έστειλε το μήνυμα πως επιβραβεύει τη σκληρή δουλειά, την αξιοπιστία και τη συνέπεια!

Κατανοεί ποιος εργάζεται για την ενότητα και την προκοπή αυτού του τόπου! Σήμερα ακούστηκε ένα μεγάλο ΝΑΙ στην ΟΜΟΦΩΝΙΑ και στο έργο που δεν μπόρεσαν να μηδενίσουν κάποιοι όσο κι αν προσπάθησαν.

Ευχαριστώ όλες και όλους, για την τιμή που μου κάνατε να με επιλέξετε ξανά για δήμαρχό σας! Ευχαριστώ όλες τις κοινότητες του δήμου. Ευχαριστώ όλες και όλους, τις υποψήφιες και τους υποψηφίους της Ομοφωνίας, που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους σ` αυτόν τον αγώνα!

Από αύριο συνεχίζουμε στον δρόμο που χαράξαμε τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια! Με τη δύναμη που μας δώσανε οι πολλοί, συνεχίζουμε το έργο μας για όλους χωρίς να ξεχωρίζουμε κανέναν!

Προορισμός πάντα ο ίδιος! Μια καλύτερη ποιότητα ζωής για εμάς και τα παιδιά μας! Σκύβουμε το κεφάλι στις ανάγκες και παράγουμε έργο!

Γιατί το κάναμε σύνθημα, το βάλαμε στις καρδιές μας και το βάλατε κι εσείς στο μυαλό και στην καρδιά: Ξεπεράσαμε το παρελθόν! Επενδύουμε στο μέλλον! Και στα χρόνια που έρχονται η εικόνα του Δήμου Αριστοτέλη θα έχει αλλάξει οριστικά!».

Δείτε πόσους σταυρούς παίρνουν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στον Δήμο Αριστοτέλη.

Απάντηση