Κοπή πίτας Υψίζωνος Σ.Δ.Π. Χαλκιδικής

Υπέροχη βραδιά !!

Υπέροχη και συγκινητική η παρουσία 100+ μελών και φίλων του συλλόγου μας στην κοπή της πίτας μας !

Αρκετοί από τους τοπικούς άρχοντες της περιοχής μας δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν λόγω υποχρεώσεων η ασθένειας , και στείλανε ευχετήρια μηνύματα η κάποιους αντιπροσώπους τους .Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ και ξέρουμε ότι θα είναι δίπλα μας , όπως είναι από την αρχή της δημιουργίας τους συλλόγου μας και η βοήθεια τους ήταν και θα είναι καταλυτική !

Ο δήμαρχος Πολυγύρου Γιώργος Εμμανουήλ μας τίμησε με την παρουσία του παρόλη την κούραση του από το ταξίδι του στην Αθήνα και τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την δήλωση του ότι η πόρτα του γραφείου του είναι πάντα ανοιχτή για τον σύλλογο μας . Είμαστε σίγουροι ότι θα έχουμε άριστη συνεργασία !!!!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο εστιατόριο Εξι Βρυσες”Restaurant-Bar” για την άριστη φιλοξενία του για άλλη μια φορά όπως και στο αρτοζαχαροπλαστείο Αρτοζαχαροπλαστειο Καραβασιλης για την προσφορά -χορηγία της βασιλόπιτας και των μάφιν.

Η υπόθεση «φλουρί» ήταν γυναικεία υπόθεση αφού και τα 3 τα κέρδισαν γυναίκες !!!

Τα 3 δώρα μας ήταν :

5 επισκέψεις personal στο PILATES REFORMER του γυμναστηρίου Fitness ΕΥ ΖΗΝ Poligiros

1 ζευγάρι παπούτσια από το κατάστημα Ανατομικά Υποδήματα • Χλιάπα Νικολέττα •

1 κασετίνα με τα υπέροχα σαπούνια του κυρίου Georgios Vasilakis

Σας ευχαριστούμε !!!!!!

Υ.Γ. Τα ζακετάκια που θα τυπώσει ο σύλλογος θα είναι για λίγες μέρες στο γυμναστήριο Fitness ΕΥ ΖΗΝ Poligiros για όποιο μέλος του συλλόγου που δεν ήταν στην κοπή της πίτας θέλει να δοκιμάσει και να επιλέξει το μέγεθος .

Απάντηση