Έρχεται το 1ο Taste Halkidiki B2B Exclusive Hotel Event 2024

Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής στο πλαίσιο του Taste Halkidiki και σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής, διοργανώνει συναντήσεις γνωριμίας, εργασίας και δικτύωσης ανάμεσα στα μέλη των δύο φορέων, την Τρίτη 9 Απριλίου, 2024, ώρα 12.00 μ.μ. στο Εστιατόριο Έξι Βρύσες στον Πολύγυρο Χαλκιδικής. Πρόκειται για ένα στοχευμένο B2B event, με το οποίο επιδιώκεται η εκπλήρωση ενός από τους βασικότερους στρατηγικούς στόχους του προγράμματος Taste Halkidiki, η σύνδεση των τριών τομέων της οικονομίας μεταξύ τους, πρωτογενή, δευτερογενή και τριτογενή.

Σε έναν τόπο ευλογημένο, με πληθώρα ποιοτικών και αυθεντικών προϊόντων, το Επιμελητήριο Χαλκιδικής και η Ένωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής, δίνουν τη δυνατότητα μέσα από οργανωμένες συναντήσεις, οι ξενοδόχοι, οι υπεύθυνοι προμηθειών και εκπρόσωποι της εστίασης, να τα εντάξουν στη λίστα προμηθειών τους. Προσφέροντας προϊόντα του τόπου, οι πελάτες των καταλυμάτων θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη γαστρονομία και τα αυθεντικά προϊόντα της Χαλκιδικής, ενώ παράλληλα στηρίζεται η παράδοση, ενισχύεται η τοπικότητα και οι επιχειρήσεις της φιλοξενίας και της εστίασης αποκτούν τη δική τους αυθεντική ταυτότητα.

Οι συναντήσεις θα έχουν χαρακτήρα και προδιαγραφές B2B συναντήσεων, με τη μορφή που διοργανώνονται στις εμπορικές εκθέσεις. Ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή 35 παραγωγοί τοπικών προϊόντων της Χαλκιδικής (Ελιές, Ελαιόλαδο, Μέλι, Τυροκομικά, Μανιτάρια, Ξηροί Καρποί, Μαύρος Χοίρος, Μύδια, Κρασί κ.α.) και αντίστοιχος αριθμός ξενοδόχων, F&B Managers και στελεχών προμηθειών.

Η σημαντική αυτή διοργάνωση, πραγματοποιείται για πρώτη φορά από το Επιμελητήριο Χαλκιδικής σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής και στόχος είναι να αποτελέσει θεσμό για την τοπική επιχειρηματικότητα, καθώς θα δώσει τη δυνατότητα στους ξενοδόχους και τους εκπροσώπους της εστίασης να προμηθεύονται τοπικά προϊόντα απευθείας από τους παραγωγούς, χτίζοντας μια εμπορική και οικονομική συνεργασία, με πολλαπλά οφέλη για τις δύο πλευρές, αλλά και για τον τόπο.

Την ευθύνη της διοργάνωσης έχει η εταιρεία Chef Stories, Διοργανωτές Γαστρονομικών Εκδηλώσεων και Στρατηγικοί Σύμβουλοι.

Απάντηση