ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ ΤΟΣΚΑ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

Η συμπερίληψη από τη ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ της υποψηφιότητας του Χαλκιδικιώτη Λάζαρου Τόσκα για την ευρωβουλή, μας κάνει περήφανους, τιμά τη Χαλκιδική και σηματοδοτεί τη στήριξή της στα κινήματα των πολιτών που αδιάκοπα αγωνίζονται για κοινωνική, πολιτική και περιβαλλοντική δικαιοσύνη.

Ο σύντροφός μας Λάζαρος Τόσκας είναι ένας από τους πρωτεργάτες του μεγάλου και εμβληματικού κινήματος των Σκουριών κατά της εξόρυξης χρυσού στη Β. Α. Χαλκιδική αλλά και στη Θράκη, μέχρι πρότινος Περιφερειακός Σύμβουλος της Κεντρικής Μακεδονίας με πολύπλευρη και ουσιαστική προσφορά στον κόσμο της Χαλκιδικής. Έχει αποδείξει έμπρακτα εδώ και δεκαετίες με την πολιτική του συγκρότηση, την αγωνιστικότητά του, το ήθος του, την ανιδιοτέλειά του και την άρτια επαγγελματική του κατάρτιση ότι μπορεί να  διεκδικήσει επάξια μια θέση της Αριστεράς στην ευρωβουλή και ταυτόχρονα να προωθήσει μαχητικά τα κρίσιμα ζητήματα που αφορούν όχι μόνο στον τόπο μας αλλά και γενικότερα στη χώρα μας.

Η ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ σύσσωμη και με όλες τις δυνάμεις της στηρίζει την υποψηφιότητά του, που είναι υποψηφιότητα και φωνή των πολιτών των κινημάτων, της οικολογίας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Καλούμε πρωτίστως τους Χαλκιδικιώτες στις επικείμενες ευρωεκλογές να αναδείξουν με την ψήφο τους ανθρώπους που έχουν δώσει πολλά και ουσιαστικά στην κοινωνία και είναι διατεθειμένοι να παλέψουν για ακόμα περισσότερα.

Απάντηση