17ο Αντάμωμα Χορευτικών Ομάδων στον Πολύγυρο

17ο ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ Σάββατο 18 Μαΐου 2024

Ο Λαογραφικός Όμιλος Πολυγύρου σας προσκαλεί στο 17ο Αντάμωμα Χορευτικών Ομάδων, που θα πραγματοποιηθεί στις 18 Μαΐου 2024 και ώρα 18:00 στον Πολύγυρο. Χορευτικές ομάδες απ’ όλη τη Μακεδονία, παραδοσιακοί οργανοπαίχτες και σύσσωμη η πόλη, ανταμώνει και διασκεδάζει σε ένα γλέντι στον πεζόδρομο της πόλης, με κλαρίνα, λαούτα και βιολιά, νταούλια και ζουρνάδες, χάλκινα και γκάιντες!

Σκοπός της εκδήλωσης αυτής, που τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Πολυγύρου, είναι η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των χορευτικών ομάδων και η επίτευξη καλύτερης επικοινωνίας των ανθρώπων που ασχολούνται με την παράδοση και τον πολιτισμό.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με πατινάδες των χορευτικών στους δρόμους της πόλης και θα καταλήξει και θα κορυφωθεί στον πεζόδρομο, όπου θα πραγματοποιηθεί γλέντι με παραδοσιακές ορχήστρες

Οι χορευτές, θα φιλοξενηθούν με προσφορά φαγητού και κρασιού από τα μέλη του Λαογραφικού Ομίλου.

Οι χορευτικές Ομάδες θα εμφανιστούν με τις παραδοσιακές φορεσιές της περιοχής τους!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

ン φορεσιών. 17.30

Άφιξη Χορευτικών Ομάδων και τακτοποίηση στις αίθουσες για αλλαγή

18.15 Έναρξη εκδήλωσης με παρέλαση-πατινάδα στους δρόμους της πόλης, 19.00 Συγκέντρωση όλων των συλλόγων στο προαύλιο χώρο του Δημαρχείου. Τελετή έναρξης – απονομές

Παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας (έως τις 10-05-2024) για να δηλώσετε συμμετοχή και να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες!!

Πληροφορίες

Ελευθερία Κοσμά 6947123798

Έφη Κελιαφάνου 6944 444790

E-mail: lopoligiros@gmail.com

Η Πρόεδρος του Λαογραφικού Ομίλου Πολυγύρου

Κοσμά Ελευθερία

Απάντηση