Ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής συνεχίζει την στοχευμένη προβολή του στην Αγγλική αγορά μέσω pressταξίδισε συνεργασία με την Jet2

Σε μία ακόμη στοχευμένη δράση προχώρησε ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής προκειμένου να προβάλλει τον προορισμό περαιτέρω στην αγγλική αγορά. Αυτή τη φορά συνεργάστηκε με τον 2 ο μεγαλύτερο Tour Χειριστής της Αγγλίας, την Jet 2 και οργάνωσε με εξαιρετική επιτυχία ένα press ταξίδι με 5 Βρετανούς bloggers στις 4-8 Ιουνίου 2024. Αυτή η πρωτοβουλία αποτελεί ακόμη ορόσημο σε μια συνεργασία που ανθίζει από το 2018, με στόχο την ανάδειξη της ασύγκριτης ομορφιάς και της πλούσιας πολιτιστικής κληρονομιάς της Χαλκιδικής σε ένα ευρύτερο βρετανικό κοινό.

Η συνεργασία μεταξύ του Οργανισμού Τουρισμού Χαλκιδικής και της Jet2 έχει συμβάλει σημαντικά στην αύξηση του αριθμού των Βρετανών επισκεπτών στη Χαλκιδική. Το συγκεκριμένο δημοσιογραφικό ταξίδι αποτελεί μια στρατηγική προσπάθεια για περαιτέρω ανάδειξη και αύξηση της αναγνωρισιμότητας των πολυάριθμων αξιοθέατων και μοναδικών εμπειριών που προσφέρει η Χαλκιδική.

Το p ress ταξίδι σχεδιάστηκε προσεκτικά με γνώμονα την εμπειρία των bloggers εμπλουτισμένο με εμπειρίες που αναδεικνύουν όλα εκείνα τα στοιχεία που συνθέτουν τη μοναδικότητα του τουριστικού προϊόντος της Χαλκιδικής και εντάσσονται πέρα ​​από το κλασικό μοντέλο «ήλιος και θάλασσα». Το πρόγραμμα περιλάμβανε ξεναγήσεις στα κύρια πολιτιστικά μνημεία της Χαλκιδικής: το ανακαινισμένο Σπήλαιο των Πετραλώνων, τα Αρχαία Στάγειρα και την Αρχαία Όλυνθο, βόλτα σε παραδοσιακούς οικισμούς όπως την Άθυτο, την Αρναία και την παλιά Νικήτη, γευσιγνωσίες σε μελωδίες και κρίσεις. -διατροφικές μονάδες και φάρμες, χαλάρωση και μπάνιο στα κρυστάλλινα νερά της Χαλκιδικής. Καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού, οι b loggers απόλαυσαν την εξαιρετική γαστρονομία της Χαλκιδικής, με φρέσκα θαλασσινά, τοπικά προϊόντα και παραδοσιακές ελληνικές συνταγές.

Το πιο σημαντικό ήταν ότι οι Άγγλοι bloggers Είχαν την ευκαιρία όχι μόνο να εξερευνήσουν και να απολαύσουν τη Χαλκιδική, αλλά και να μοιραστούν τις αυθεντικές τους εμπειρίες με τους ακολούθους τους, ενισχύοντας έτσι τη φήμη της Χαλκιδικής ως κορυφαίου ταξιδιωτικού προορισμού.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που φιλοξενήσαμε αυτούς τους διακεκριμένους bloggers και που τους δείξαμε τα καλύτερα που έχει να προσφέρει η Χαλκιδική», δήλωσε ο Γρηγόρης Τάσιος, πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής. “Η μακροχρόνια συνεργασία μας με την Jet2 συνεχίζει να αποδίδει καρπούς, και είμαστε σίγουροι ότι αυτή η πρωτοβουλία θα προσελκύσει ακόμα περισσότερους Βρετανούς τουρίστες στην όμορφη περιοχή μας.” Ο ΤΟΧ θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους συνεργάτες της: το κτήμα Καζάκη στη Νέα Γωνιά, το Mare Nostra στο Πευκοχώρι, το εστιατόριο “Μυκήβερνα” της οικογένειας Μιχαλούδη στις Καλύβες Πολυγύρου, το Ergon Παραλία Σπίτι στη Νικήτη, το μέλι Γεωργάκας στην Αρναία, το εστιατόριο Ακρογιάλι στην Ολυμπιάδα, το οινοποιείο Agrovision και το Green σπίτι Πάρκο στην Ορμύλια.

Απάντηση