Worksop Η ΟΙΝΟΛΑΣΠΗ
Εσείς γνωρίζετε τί είναι η οινολάσπη?
Ξέρετε ότι αποτελεί “απόβλητο” της οινοποίησης?
Ότι, στο πλαίσιο εφαρμογής της κυκλικής οικονομίας – της νέας γαστρονομικής τάσης,
η οινολάσπη
δεν πετιέται,
δεν επιβαρύνει το περιβάλλον, αλλά
χρησιμοποιείται στη μαγειρική – ζαχαροπλαστική?
Τί, όχι?
Τότε η chef Dina Nikolaou και το Domaine Agrovision σας περιμένουν στο Mount Athos Resort την Κυριακή 18 Μαίου στις 19:00 ώστε να σας δείξουν πώς θα φτιάξετε:
ζύμη για πίτσα με οινολάσπη,
ρυζόγαλο με οινολάσπη,
λουκάνικο με οινολάσπη,
τυρί ωριμασμένο σε οινολάσπη,
σάλτσα ψητού κρέατος με οινολάσπη!
Μαζί τους ο chef ambassador της Ανατολικής Χαλκιδικής Paraskeyaidhs Tasos
Η είσοδος είναι ελεύθερη. Μην το χάσετε για κανένα λόγο!
Είναι μαγικό!

To ergoxalkidikis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.