Διανομή τροφίμων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Αριστοτέλη
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αριστοτέλη συνεχίζει τη στήριξη των πολιτών που έχουν ανάγκη, πραγματοποιώντας νέα διανομή τροφίμων την Πέμπτη 28 Αυγούστου 2025.
Συγκεκριμένα, η διανομή θα ξεκινήσει από το Δημαρχείο της Μεγάλης Παναγίας, στις 9:00 π.μ. έως 10:00 π.μ., για τους ωφελούμενους της περιοχής.
Στη συνέχεια, από τις 10:30 π.μ. έως 11:30 π.μ., η διανομή θα συνεχιστεί στο Δημαρχείο της Αρναίας για τους κατοίκους των κοινοτήτων Αρναίας, Στρατονίκης, Παλαιοχωρίου, Νεοχωρίου, Στανού και Βαρβάρας.
Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας του Δήμου για την υποστήριξη των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, μέσα από τη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου, που προσφέρει σταθερά είδη πρώτης ανάγκης στους ωφελούμενους.

To ergoxalkidikis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.






