Εκδηλώσεις Μνήμης για τον Μακεδονικό Αγώνα στον Πολύγυρο – Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2025
Hμέρα μνήμης του Μακεδονικού Αγώνα
Οι εκδηλώσεις για την Ημέρα Μνήμης του Μακεδονικού Αγώνα στην Χαλκιδική θα πραγματοποιηθούν στον Πολύγυρο, έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής, την Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2025.
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει:
Στις 10.00 δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου.
Στις 10.30: Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Μακεδονομάχων (Περίβολος Διοικητηρίου Π.Ε.Χ.)
Οι εκπρόσωποι των Φορέων που επιθυμούν να τιμήσουν την εκδήλωση με κατάθεση στεφάνου, οφείλουν να μεριμνήσουν για το προς κατάθεση στεφάνι και να ενημερώσουν εγκαίρως το Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη, στο τηλέφωνο 2371351309 ή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου press@halkidiki.gov.gr

To ergoxalkidikis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.







