Κασσάνδρα Χαλκιδικής: Σουηδική λέμβος προσάραξε σε αβαθή στην παραλία Κύψα – Σώος ο 68χρονος επιβαίνων
Σε αβαθή προσάραξε το βράδυ του Σαββάτου (12/9) λέμβος με σημαία Σουηδίας, στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας «Κύψα» στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής.
Ο 68χρονος Σουηδός επιβαίνων βγήκε με δικές του δυνάμεις στην ακτή και είναι καλά στην υγεία του, ενώ η λέμβος προσδέθηκε με ασφάλεια σε κοντινή πλωτή εξέδρα.
Το Λιμενικό απαγόρευσε τον απόπλου μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας. Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

To ergoxalkidikis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.







