Λαμπρός ο Εορτασμός στον Πολύγυρο: Με Περηφάνια η Παρέλαση στην Πρωτεύουσα της Χαλκιδικής (ΦΩΤΟ)
Με ιδιαίτερη λαμπρότητα, επισημότητα και μεγάλη συμμετοχή κόσμου πραγματοποιήθηκαν στον Πολύγυρο οι εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο. Η πρωτεύουσα της Χαλκιδικής φόρεσε τα γιορτινά της, με τη μαθητική παρέλαση να κλέβει για ακόμη μία φορά την παράσταση.
Παρά τον άστατο και βροχερό καιρό της ημέρας, ο καιρός έκανε τη χάρη στους κατοίκους και στους μαθητές: η βροχή σταμάτησε την ώρα της παρέλασης, επιτρέποντας στο πρόγραμμα να εξελιχθεί ομαλά και στον κόσμο να παρακολουθήσει άνετα το πέρασμα των τμημάτων.
Με Λεβεντιά η Μαθητιώσα Νεολαία και οι Σύλλογοι
Στον κεντρικό δρόμο του Πολύγυρου, οι μαθητές και οι μαθήτριες όλων των σχολικών βαθμίδων παρέλασαν με σταθερό βήμα, περηφάνια και λεβεντιά, καταχειροκροτούμενοι από γονείς, εκπαιδευτικούς και συμπολίτες.
Παρουσία των Αρχών του Τόπου
Την παρέλαση παρακολούθησε η πολιτική, αυτοδιοικητική και στρατιωτική ηγεσία του νομού. Το «παρών» έδωσαν ο Δήμαρχος Πολυγύρου, ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής, βουλευτές του νομού, καθώς και εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας, φορέων και συλλόγων, τιμώντας με την παρουσία τους τη μεγάλη αυτή ημέρα.
Παρέλαση 28ης Οκτωβρίου στον Πολύγυρο



