Πανθρακικός – ΑΕΚ 1-2
Ο Τζιμπούρ πήρε τη θέση του Αραβίδη στο 86΄. Ο Αλγερινός επανέρχεται στην ενδεκάδα της ΑΕΚ, ύστερα από περίπου τρεις μήνες.
Στο 82΄ο Μπουονανότε φεύγει στην κόντρα, όμως την ώρα που έβγαινε τετ α τετ με τον Πασχαλάκη του έφυγε το κοντρόλ, έχασε την ισορροπία του και έπεσε κάτω. Η παίκτης της ΑΕΚ ήταν εντελώς μόνος και έπεσε κάτω χωρίς καμία πίεση.
Στο 68΄ο Ροτζέριο Μάρτινς έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Μπαρόχα.
Ο Μπουονανότε ευστοχεί και κάνει το 2-0 για την “Ένωση”
Στο 60΄ο Μπουονανότε πέρασε στον Μάνταλο, πέφτει στα πόδια του ο Πασχαλάκης και πέναλτι για την ΑΕΚ.
Άρχισε το δεύτερο 45λεπτο.
Τελείωσε το πρώτο ημίχρονο στην Κομοτηνή με την ΑΕΚ να έχει την πρωτοβουλία, αλλά τον Πανθρακικό να χάνει ευκαιρίες για γκολ.
Στο 30΄ο Βάλτερ κάνει ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, δύσκολο αποκρούει ο Μπαρόχα, στο ριμπάουντ ο Μπαϊκαρά από κοντά και αμαρκάριστος δεν μπορεί να νικήσει τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ.
Ευκαιρία για τον Πανθρακικό στο 23΄. Ο Μπαϊκαρά κάνει την παράλληλη κίνηση και πιάνει το σου από το ύψος της περιοχής, πέφτει στη γωνία του ο Μπαρόχα και διώχνει.
Ουσιαστικά στην πρώτη οργανωμένη επίθεση της ΑΕΚ, η “Ένωση” ανοίγει το σκορ με τον Γιόχανσον στο 18΄.
Άρχισε ο αγώνας στην Κομοτηνή.
Η ΑΕΚ δοκιμάζεται στην έδρα του Πανθρακικού, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.
Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:
Πανθρακικός: Πασχαλάκης, Παπαγεωργίου, Ποτουρίδης, Μελίσσης, Παπαχρήστος, Μεχία, Λαδάκης, Ντιγκινί, Μπαϊκαρά, Φερνάντεθ, Χασομέρης.
ΑΕΚ: Μπαρόχα, Γκάλο, Αρθο, Κολοβέτσιος, Σοϊλέδης, Γιόχανσον, Σιμόες, Μάνταλος, Μπαρμπόσα, Μπουονανότε, Αραβίδης.
To ergoxalkidikis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.




