Άστατος καιρός τις επόμενες ημέρες στη Χαλκιδική – Βροχές, καταιγίδες και μικρή πτώση της θερμοκρασίας
Αλλαγές αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός τις επόμενες ημέρες στη Χαλκιδική, με κύρια χαρακτηριστικά τις τοπικές βροχές, τις καταιγίδες και τη σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας. Σύμφωνα με τις τελευταίες προγνώσεις των μετεωρολόγων, η αστάθεια θα επηρεάσει αρκετές περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας, κυρίως κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Για τη Χαλκιδική, ο καιρός θα ξεκινήσει με διαστήματα ηλιοφάνειας και αυξημένες νεφώσεις, ενώ δεν θα λείψουν οι τοπικές βροχοπτώσεις και πιθανές καταιγίδες, ιδιαίτερα προς το τέλος της εβδομάδας. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς έως μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε ανοιξιάτικα επίπεδα, κοντά στους 20 με 24 βαθμούς Κελσίου.
Οι μετεωρολόγοι επισημαίνουν πως τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα, χωρίς όμως να διαρκούν πολλές ώρες, ενώ σε ορισμένες περιοχές υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρων χαλαζοπτώσεων. Παράλληλα, η εναλλαγή ηλιοφάνειας και νεφώσεων θα συνεχιστεί και μέσα στο Σαββατοκύριακο.
Οι πολίτες και οι επισκέπτες της Χαλκιδικής καλούνται να παρακολουθούν τα νεότερα δελτία καιρού, ιδιαίτερα όσοι προγραμματίζουν μετακινήσεις ή δραστηριότητες σε παραθαλάσσιες και ορεινές περιοχές.

To ergoxalkidikis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.







