Γυμναστής για την φωνή σας…
Πρώην υπάλληλος της Google, αναπτύσσει «γυμναστή» για την φωνή σας.Η εταιρεία Vocalytics αναπτύσσει μία εφαρμογή «προσωπικό γυμναστή» για τη φωνή σας. Η ιδέα είναι ότι εάν καταφέρετε και καταλάβετε καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο μιλάτε, μπορείτε να βελτιστοποιήσετε σημαντικά την ομιλία σας, τον τόνο ή το στήσιμό σας σε μία παρουσίαση.
Το πρώτο προϊόν της Vocalytics είναι το Recorder Pace, μια εφαρμογή για συσκευές Android 2.3 και πάνω, με τις εκδόσεις για ευρύτερη υποστήριξη σε Android και iOS να είναι ήδη στο δρόμο.
To ergoxalkidikis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.
