Alibaba: Ενδιαφέρον για εξαγορά της Yahoo
Πρόθυμος για την εξαγορά της Yahoo Inc εμφανίστηκε ο κινέζος Jack Ma, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του γίγαντα του ηλεκτρονικού εμπορίου στην Κίνα, Alibaba.
Ερωτηθείς για το εαν η εταιρεία του ενδιαφέρεται για τη Yahoo, ο Ma σημείωσε ότι «πολλοί ενδιαφέρονται για την εταιρεία», και διευκρίνισε ότι ο ίδιος θα επιθυμούσε να αποκτήσει το σύνολο του ποσοστού.
Η απόκτηση της Yahoo θα μπορούσε να βοηθήσει την Alibaba να επεκτείνει την αυτοκρατορία της σε μια από τις σημαντικότερες διαδικτυακές αγορές παγκοσμίως, την αμερικανική. Ο Ma ανέφερε ότι σχεδιάζει να πραγματοποιήσει επενδύσεις στις ΗΠΑ τον επόμενο χρόνο.
To ergoxalkidikis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.





