Οπλισμένος και με «μπράβους» ο Σαββίδης στο «ντου» (ΦΩΤΟ)
Κατά την είσοδο του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο, ο φωτογραφικός φακός τον έπιασε
με το που έβγαλε το μπουφάν να έχει όπλο στο πίσω μέρος του παντελονιού του.
Ο Ιβάν Σαββίδης μετά την ακύρωση του γκολ του ΠΑΟΚ για οφσαιντ, μπούκαρε στον αγωνιστικό χώρο μαζί με τους μπράβους του και κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του διαιτητή Κομίνη. Στη συνέχεια όμως ο Ρώσος πρόεδρος του ΠΑΟΚ, έβγαλε το μπουφάν του και κινήθηκε απειλητικά προς τον πάγκο της Ένωσης.
Εκεί ο φωτογραφικός φακός φανέρωσε ότι ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ οπλοφορούσε όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω φωτογραφία. Με τραμπουκισμό και απειλές του στυλ «είσαι νεκρός» θέλησε να κατακυρώσει το τέρμα της ομάδας του.
Δείτε την επίμαχη φώτο:
To ergoxalkidikis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.








