Φωτοβολταϊκά και στο Άγιον Όρος
Την αισιοδοξία ότι η Ελλάδα θα καταφέρει να ξεπεράσει, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, την κρίση και θα βρεθεί στην άλλη όχθη του ποταμού, πιο δυνατή, με βιωσιμότητα και ευημερία, εξέφρασε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου κατά την αντιφώνησή του στη συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο και την Ιερά Κοινότητα του Αγίου Ορους.
και παίρνει δύναμη από τους αγώνες του Πατριάρχη, όπως και το παράδειγμα των μοναχών του Αγίου Ορους, ενώ από την πλευρά του ο κ. Βαρθολομαίος ευχήθηκε σύνεση και φώτιση στους πολιτικούς. Τόνισε την ανάγκη για σύμπνοια, ομοψυχία, θυσίες και υπομονή, ώστε να ξεπεραστεί η κρίση με τις λιγότερες δυνατές ταλαιπωρίες για τον ελληνικό λαό. Επισήμανε ότι η κρίση δεν είναι μόνο οικονομική. Είναι πρωτίστως πνευματική και πρότεινε ως λύση την επιστροφή στον Θεό.
To ergoxalkidikis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.






