4χρονη και 8χρονη αγωνίζονται για να σώσουν την άρρωστη μητέρα τους…

Συγκινεί το θάρρος, το πείσμα αλλά και η αφοσίωση δύο ανήλικων κοριτσιών ηλικίας 8 και 4 χρονών που αγωνίζονται για να σώσουν την άρρωστη μητέρα τους…

Η Seren και η Estelle είναι αποφασισμένες με οδηγό την αγάπη να σώσουν την μητέρα τους και να διαψεύσουν τους γιατρούς που της έδωσαν μόνο τρείς μήνες ζωής…

Τα κοριτσάκια σηκώνουν

ανάστημα στον καρκίνο της γυναίκας που τις έφερε στον κόσμο, την Susan Saul και συμμετέχουν ενεργά στην καμπάνια «Σώστε την Sue».

Η κα Saul διαγνώστηκε με μία σπάνιας μορφής καρκίνου των οστών ενώ ήταν έγκυος στην μικρότερη κόρη της το 2007. Μια μέρα έπεσε και χτύπησε το γόνατό της. Τις επόμενες μέρες την πονούσε πολύ και τελικά της βρήκαν ότι είχε την εν λόγω ασθένεια.
Οι γιατροί στο Ηνωμένο Βασίλειο της είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για να την σώσουν. Της έχουν δώσει μόνο τρεις μήνες ζωής. «Ήμουν σε κατάσταση σοκ όταν μου το είπαν. Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν τα δυο μου κορίτσια που με χρειάζονται. Ήξερα πως οφείλω να μείνω πλάι τους».

Όμως η οικογένεια της δεν τα παρατά και όλοι μαζί είναι αποφασισμένοι να την στείλουν στην Γερμανία για μια θεραπεία η οποία δεν είναι διαθέσιμη στην χώρα τους.

Πρέπει να συγκεντρώσουν 45.000 δολάρια. Τόσο κοστίζει η θεραπεία της. Οι κόρες τους που θέλουν την μαμά τους κοντά τους, έχουν καταφέρει να μαζέψουν 10.000 δολάρια!
Η Susan Saul, μετά τις χημειοθεραπείες που ολοκληρώθηκαν τον Ιούνιο του 2008, πίστεψε πως θα τα ξεπερνούσε όλα όμως τα Χριστούγεννα του 2009 άρχισε να πονά και στην βουβωνική της χώρα. Ο καρκίνος είχε επιστρέψει και τον Μάρτιο του περασμένου έτους έκανε μια επέμβαση και αφαίρεσε το υπόλοιπο του μηριαίου οστού.
Η κατάστασή της χειροτέρεψε τον Ιούνιο του 2010 όπου ο καρκίνος έχει εξαπλωθεί παντού… «Οι κόρες μου με κρατούν ζωντανή. Δεν θα τα παρατήσω» λέει.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: