Αγ.Αναργυροι υδροθεραπευτηριο λουτρων Κυλληνης


Το πολύ καλό Ιαματικό νερό, το σύγχρονο Υδροθεραπευτήριο και τα άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο ιατρικό, λουτρονομικό και τεχνικό προσωπικό εγγυώνται το καλό αποτέλεσμα: Θεραπεία χωρίς παρενέργειες, με φυσικό τρόπο, ο τέλειος συνδυασμός της αρχαίας γνώσης με την σύγχρονη τεχνολογία. Υγεία και ευεξία με φυσικό τρόπο.

Η περιοχή εκτός από τον υπέροχο φυσικό περιβάλλον(οι επισκέπτες λένε ότι είναι ευλογημένος τόπος) έχει και πολλά αξιοθέατα. Σε κοντινή απόσταση(4 χιλ) βρίσκεται το Κάστρο Χλεμούτσι, ένα από τα πιο εντυπωσιακά και καλοδιατηρημένα Φράγκικα κάστρα της Ελλάδας.
Σε απόσταση 12 χιλιομέτρων από τα Λουτρά, βρίσκεται το λιμάνι της Κυλλήνης. Με πλοία που εκτελούν καθημερινά δρομολόγια στα Νησιά της Ζακύνθου και Κεφαλλονιάς. Ακόμα μπορείτε να επισκεφτείτε την Αρχαία Ηλίδα με το θέατρο και το καινούργιο της μουσείο.
Σε απόσταση 30 χιλιομέτρων βρίσκεται το λιμάνι του Κατάκολου με μεγάλη επισκεψιμότητα κρουαζιερόπλοιων. Μα πάνω από όλα έχετε την δυνατότητα να επισκεφθείτε την κοιτίδα του αρχαίου Ελληνικού πολιτισμού, την Αρχαία Ολυμπία. Επιπρόσθετα θα έχετε την ευκαιρία να ξεναγηθείτε στο μουσείο και να θαυμάσετε τα μνημεία της πολιτιστικής μας κληρονομιάς με τον Ερμή του Πραξιτέλη να κατέχει θέση ανάμεσά τους.
Και επειδή θα έχετε αρκετά ελεύθερο χρόνο, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα πλήξετε.

Απάντηση