Εσωκομματικές τριβές στο ΠΑΣΟΚ
Συνεχίζονται οι εσωκομματικές τριβές στο ΠΑΣΟΚ την ώρα που τα στελέχη του κόμματος περιμένουν τις επόμενες κινήσεις του Γιώργου Παπανδρέου, ενώ πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι πρέπει να εκλεγεί νέος πρόεδρος πριν τις βουλευτικές εκλογές.
Ένας από αυτούς είναι και ο υπουργός Ανάπτυξης Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος με δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό, υποστήριξε ότι αμέσως μετά τις γιορτές πρέπει να ανοίξουν οι διαδικασίες για την εκλογή νέας ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ, και το κόμμα να πάει στις εκλογές με μια νέα ηγεσία και μια νέα πολιτική πρόταση.
Παράλληλα, ο κ. Χρυσοχοΐδης έκανε λόγο για μεθοδεύσεις και
σκόπιμες καθυστερήσεις, επισημαίνοντας ότι «αν δεν το ανοίξουν αυτοί που πρέπει να το ανοίξουν τότε θα το ανοίξουμε εμείς».
Τέλος, χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα για τη διακυβέρνηση της χώρας από το ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας ότι οδήγησε σε αδιέξοδα, σε «φτώχεια, πρωτοφανή ύφεση, εθνική ταπείνωση και διάλυση του κρατικού μηχανισμού». Όπως είπε, αυτός που έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη είναι ο ηγέτης της παράταξης, ωστόσο τόνισε ότι κανείς δεν είναι άμοιρος ευθυνών.
To ergoxalkidikis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.








