Βίασε 13χρονη και την έστειλε σε «χασάπη» για έκτρωση!

Συγκλονιστικά είναι τα στοιχεία που έρχονται στο φώς για την νέα υπόθεση παιδεραστίας με θύμα ένα κορίτσι 13 ετών, στην Ρόδο. Ένας 30χρονος κατηγορείται, για τον βιασμό μαθήτριας της Γ’ Γυμνασίου. Ο εφιάλτης ωστόσο δεν τελειώνει εδώ, καθώς η

ανήλικη έμεινε έγκυος και ο βιαστής της, την οδήγησε σε ιδιωτικό ιατρείο γυναικολόγου, εξαναγκάζοντάς την να υποβληθεί σε έκτρωση.

Σύμφωνα με τη dimokratikionline.gr, απειλούσε και τρομοκρατούσε το κορίτσι ότι θα ενημερώσει για την εγκυμοσύνη τον πατέρα και τους συγγενείς του! Το μαρτύριο του παιδιού άρχισε το καλοκαίρι του 2011. Ο 30χρονος φέρεται να συνάντησε 13χρονη, για πρώτη φορά σε ένα μπαρ και άρχισε να την πολιορκεί. Μετά από κάποιο διάστημα κατάφερε να την απομονώσει σε παραλία του νησιού και εκεί την κακοποίησε σεξουαλικά.
Λίγο καιρό αργότερα η κοπέλα υποχρεώθηκε μαζί με τον βιαστή της να επισκεφθεί ένα ιατρείο γυναικολόγου, ο οποίος – όπως καταγγέλλεται – χωρίς τη συναίνεση των γονέων της, παρουσία και άλλου ιατρού, πιθανότατα αναισθησιολόγου, την υπέβαλε σε έκτρωση. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η εισαγγελία μεταξύ άλλων, ερευνά και αν τελέστηκε το αδίκημα της έκθεσης σε κίνδυνο της ζωής της. Και αυτό γιατί καταγγέλθηκε ότι το ιατρείο δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις για τέτοιου είδους επεμβάσεις.

Απάντηση