Η Αθωνική Πολιτεία πόλος έλξης για τους Αυστριακούς

Οι δύο φορείς συμμετείχαν ως εκθέτες στο κεντρικό περίπτερο του Ε.Ο.Τ. σε μια κοινή προσπάθεια προβολής συγκεκριμένων συγκριτικών πλεονεκτημάτων του προορισμού
Μία από τις καλύτερες ελληνικές συμμετοχές αποτέλεσαν ο Οργανισμός Τουριστικής Ανάπτυξης προ του Άθω και ο δήμος Αριστοτέλης στη διεθνή τουριστική έκθεση Ferrienmesse, η οποία πραγματοποιήθηκε στη Βιέννη από τις 12 μέχρι και τις 15 του Γενάρη.
 
Συγκεκριμένα, οι δύο φορείς συμμετείχαν ως εκθέτες στο κεντρικό περίπτερο του Ε.Ο.Τ. σε μια κοινή προσπάθεια προβολής συγκεκριμένων συγκριτικών πλεονεκτημάτων του προορισμού.
 
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις των φορέων με εκπροσώπους τουριστικών γραφείων, οι οποίοι εστίασαν στις προσκυνηματικές περιηγήσεις εντός και εκτός Αγίου Όρους, αλλά και στις καλοκαιρινές διακοπές στις παντός είδους παραλίες της περιοχής.
 
Τα αποτελέσματα της συμμετοχής είναι άκρως ενθαρρυντικά, δεδομένου ότι επετεύχθη συμφωνία με μεγάλο ευρωπαϊκό οινολογικό σύλλογο για καθορισμένες επισκέψεις μελών του στην περιοχή.
 
«Είναι πλέον σαφές ότι οι επαγγελματίες του ιδιαίτερου αυτού προορισμού μέσα από την επίπονη προσπάθεια που καταβάλλεται βάζουν κάτω από το μεγεθυντικό φακό όρους για νέες επαγγελματικές συνεργασίες και δυναμικά ανοίγματα, τα οποία βασίζονται σε θεματικές παραμέτρους και αναμένεται να αλλάξουν σύντομα τον τουριστικό χάρτη της περιοχής», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Οργανισμός Τουριστικής Ανάπτυξης προ του Άθω.

Απάντηση