Η Κατερίνα Στικούδη είναι το απόλυτο θηλυκό.

Είναι Θεσσαλονικιά και φαίνεται! Η Κατερίνα Στικούδη είναι το απόλυτο θηλυκό. Το όνειρο κάθε άντρα. Ο εφιάλτης κάθε γυναίκας! Μοντέλο, παρουσιάστρια, ηθοποιός εσχάτως και τραγουδίστρια η καυτή καλλονή ξέρει …….
να εντυπωσιάζει με κάθε της εμφάνιση.

Απόφοιτος του Τμήματος Ιατρικών Εργαστηρίων του ΤΕΙ Λάρισας υπήρξε για πολλά χρόνια αθλήτρια κολύμβησης του ΠΑΟΚ. Το 2001 είχε έρθει 5η στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Και μπορεί ο υγρός στίβος να έχασε ένα μεγάλο ταλέντο η σόουμπιζ κέρδισε ένα…καυτό κορμί.


 


Όνειρο της να γίνει οδοντίατρος, τελικά όμως την κέρδισε το modeling.Το 2005 μας συστήθηκε στα καλλιστεία του ΑΝΤ1 και κέρδισε τον τίτλο της Μις Ελλάς. Το 2008 έκανε ένα…πέρασμα από την κωμική σειρά «Τα κορίτσια του μπαμπά» ενώ παρουσίασε για μεγάλο χρονικό διάστημα τη μακροβιότερη μουσική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης το «Mega Star».

Η Κατερίνα όμως σίγουρα είναι ανήσυχο πνεύμα και αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη της στο τραγούδι. Το «Τώρα», «Εμμονή» και «Άγγιξε με» έγιναν αγαπημένα της νεολαίας και η Κατερίνα Στικούδη. Η συμμετοχή της στο σόου τραγουδιού του Mega «Just the 2 of Us» την μετονόμασε…σε «Κορμί» σύμφωνα με την κριτή Αθηναίδα Νέγκα.

Μπορεί ο ανδρικός πληθυσμός να απογοητεύτηκε μετά την αποχώρησή της εκείνη όμως έδειξε να έχει πεισμώσει. Η Κατερίνα Στικούδη δεν το βάζει κάτω συνεχίζει… Μπορεί να αποδέχεται τον όρο… «Κορμί» αλλά γνωρίζει πολύ καλά ότι για να παραμείνει στο χώρο του τραγουδιού θα πρέπει να παλέψει πολύ.

Απάντηση