Δηλώνει συνεργάτης του Γ.Γ. Εμπορίου και φεσώνει την αγορά

Ένας «χρυσοδάχτυλος» που δηλώνει δήθεν συνεργάτης του Γενικού Γραμματέα Εμπορίου, Στέφανου Κομνηνού, έχει καταφέρει να ξεγελάσει πολλούς επιχειρηματίες που έπεσαν στα δίχτυα του, αποσπώντας τους μεγάλα χρηματικά ποσά. Κυκλοφορεί με το όνομα Ηρακλής Παπαθανασίου και ως υποτιθέμενος συνεργάτης του στελέχους του υπουργείου, ρίχνει το ένα φέσι μετά το άλλο στην αγορά.
Οι καταγγελίες έπεσαν βροχή στο υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, που εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ξεκαθαρίζει ότι:

«Δεν υπάρχει κανένας συνεργάτης του Γενικού Γραμματέα Εμπορίου που φέρει το όνομα Ηρακλής Παπαθανασίου. Το πρόσωπο αυτό είναι παντελώς άγνωστο τόσο στον κ. Στέφανο Κομνηνό όσο και στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου».

Ήδη, ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου έχει κάνει την σχετική καταγγελία στις αρμόδιες αστυνομικές αρχές και θα κάνει χρήση των νομίμων δικαιωμάτων του. Επίσης απευθύνεται σύσταση σε όσους επιχειρηματίες δέχθηκαν ή δεχθούν στο μέλλον παρόμοιες ενοχλήσεις και τηλεφωνήματα από το συγκεκριμένο άτομο, να επικοινωνήσουν με την αστυνομία για να καταγγείλουν το περιστατικό.

Απάντηση