«Θέλω να βγάλω όλη την… σέξι πλευρά μου»

Πριν από οκτώ χρόνια, το μελαχρινό, «ζουμερό» κορίτσι με το όνομα Χρυσάνθη-Παγώνα έκανε τα πρώτα 
του βήματα στο τραγούδι. Από τότε, πολλά έχουν αλλάξει στην ζωή της Χρύσπας. Πρώτο και κύριο;

«Αισθάνομαι πιο γυναίκα. Κάτι έχει αλλάξει μέσα μου. Θέλω να βγάλω
τον πιο σέξι εαυτό μου, τον πιο
 ώριμο εαυτό μου. Αισθάνομαι 
ότι μεγάλωσα. Είναι
ωραία η διαδικασία αυτή, όταν σκέφτομαι ότι ξεκίνησα στα 20 μου να κάνω καριέρα και σήμερα, στα 28 μου μεγαλώνω μαζί με το κοινό. Και με τα λάθη μου», δήλωσε.

Η τραγουδίστρια μίλησε για τον γάμο της, το πόσο πολύ την έχει επηρεάσει η οικονομική κρίση, αλλά και το περιβόητο ζήτημα του βάρους της, το οποίο απασχόλησε πολλές φορές τα περιοδικά:«Ανήκα κι εγώ σε εκείνους τους ανθρώπους που είχαν υποστεί ρατσισμό για τα κιλά τους κι αυτό με άγχωνε πολύ. Κάθε φορά έμπαινα στην διαδικασία να κάνω εξαντλητικές δίαιτες με αποτέλεσμα στο τέλος της κάθε δίαιτας να παχαίνω ακόμη πιο πολύ, τρώγοντας βουλιμικά. Πάει πια αυτό, ανήκει στο παρελθόν για τα κιλά. Τώρα πια, όταν αγχώνομαι για κάτι ξεσπάω στην γυμναστική! Συμβουλή μου είναι τέρμα οι δίαιτες. Από την ημέρα που ξεκίνησα να κάνω σωστή διατροφή, να μην στερούμαι τίποτε και να κάνω σχεδόν σε καθημερινή βάση επισκέψεις στο γυμναστήριο, τελείωσε και το βάσανο των κιλών. Καταλήγω, λοιπόν, στο συμπέρασμα πως δεν ήταν οι φάσεις της ζωής μου, αλλά η αντιμετώπιση των γύρω μου που με έφερνε σε τέτοια ακραία σημεία». 


Παντρεμένη με τον επιχειρηματία Παναγιώτη Νικολάου, η Χρύσπα δεν αρνείται ότι ανήκουν στα πιο… χαλαρά ζευγάρια, από την άποψη ότι δεν εκτελεί αυστηρά και κατά γράμμα χρέη συζύγου. Είναι… δούλα και κυρά; «Μόνο… κυρά. Εννοείται ότι θα κάνω τις δουλειές που πάντα έκανα στο σπίτι μου, π.χ., θα μαγειρέψω, που μου αρέσει πολύ, αλλά μέχρι εκεί. Δεν είμαι η παραδοσιακή σύζυγος, όπως η μαμά μου ή η γιαγιά μου. Αλλωστε, η γενιά μας διαφέρει πολύ. Σήμερα οι γυναίκες εργάζονται, μοιράζονται τα πάντα με τους άντρες». 

Αισθάνεται τυχερή που έχει δουλειά σε αντίθεση με άλλους συναδέλφους της που είναι άνεργοι. Όμως, δηλώνει οργισμένη με την πολιτικο-οικονομική κατάσταση της χώρας:«Εξοργίζομαι με τις πολιτικές εξελίξεις και με την πάγια τακτική που έχει το πολιτικό μας σύστημα. Ακόμη και σήμερα, ενώ ξέρουμε ποιοι είναι αυτοί που τρώνε τα λεφτά, ξέρουμε για το μαύρο χρήμα και τις μίζες, κανείς δεν έχει τιμωρηθεί. Και εξακολουθούμε να τους κρατάμε στην Βουλή. Για ποιο λόγο; Εξοργίζομαι. Θα ήθελα κάποια στιγμή να μπορούσα να έχω την δύναμη που έχει ο Λάκης Λαζόπουλος π.χ., να καταφέρω να κινήσω ένα δυνατό κομμάτι του κόσμου κόντρα σε αυτήν την κατάσταση. Είναι σαν να κοιμόμαστε». 

Χωρίς να κρύψει ότι έχει κάνει λάθη που της στοίχισαν πολύ, δεν διστάζει να αποκαλύψει την στιγμή που άλλαξε η ζωή της: «Η νύχτα του ξαφνικού, βίαιου θανάτου ενός ανθρώπου που ήμουν πολύ δεμένη μαζί του με έκανε να αναθεωρήσω πολλά πράγματα. Έναν φυσιολογικό θάνατο με τον καιρό τον ξεπερνάς. Τον αφήνεις πίσω. Όταν κάτι γίνεται όμως βίαια, σε σοκάρει! Δεν ξέρω αν θα το ξεπεράσω ποτέ». 

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: