Συμπεριφορές Των Star Της Μουσικής Σκηνής Των ’90s

Τι συμβαίνει με μερικούς από τους πιο γνωστούς τραγουδιστές της δεκαετίας του ’90 και συμπεριφερόνται παράξενα; Φαίνεται ότι κάθε φορά που βρίσκονται στα φλας της δημοσιότητας δεν είναι για καλό….
Αν και άλλοτε μεσουρανούσαν και όλοι ασχολούνταν με τη μουσική και τα τραγούδια τους, πλέον απαχολούν τη δημοσιότητα όχι για καλό! Δες μερικά παραδείγματα.

1. Sinead O’ Connor
Η τραγουδίστρια της μεγάλης επιτυχίας “Nothing Compares 2 U” άρχισε τη νέα χρονιά ως παντρεμένη, αλλά τελικά κατέληξε απογοητευμένη από τον έρωτα και τον Barry Herridge, τον άνθρωπο που γνώρισε μέσω ίντερνετ με μα απελπισμένη δήλωσή της που αναζητούσε σεξ, και τελικά τον παντρεύτηκε για να τον χωρίσει 16 μόλις μέρες μετά τον γάμο τους στο Las Vegas. H Ο’ Connor μετά από αυτό έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, ενώ κατηγορεί τον τύπο και την ανάμειξή του στην προσωπική της ζωή.
2. George Michael
Τα τελευταία πέντε χρόνια δεν ήταν και τα καλύτερα για τον Άγγλο ποπ σταρ. Έχει συληφθεί επανειλημμένως για κατοχή και χρήση ναρκωτικών. Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας στο Λονδίνο, τον Αύγουστο του 2010, δήλωσε ένοχος επειδή οδηγούσε υπό την επήρρεια ναρκωτικών. Η ποινή του ήταν να υπηρετεί για 8 εβδομάδες στη φυλακή και η απαγόρευση να οδηγεί για 5 χρόνα.
3. Whitney Houston
Κανείς δεν περίμενε ότι το αστέρι της ποπ και μια από τις καλύτερες φωνές στο μουσικό στερέωμα θα γινόταν συνώνυμο του δράματος και των ναρκωτικών που θα κατέστρεφαν τις φωνητικές της χορδές.
4. Oasis, τα αδέρφια Noel και Liam GallagherΈνα από τα πιο γνωστά και επιτυχημένα συγκροτήματα των ΄90′s που δεν είχε καλό τέλος. Η διαμάχη ανάμεσα στα δυο αδέρφια δεν έχει τέλος. Τον περασμένο Αύγουστο ο Liam στράφηκε για μια ακόμα φορά εναντίον του αδερφού του Noel, γιατί, λέει, ακύρωσε μια εμφάνισή τους στο V Festival Chelmsford, το 2009, επειδή ο Liam είχε hangover από το πολύ ποτό.
5. Courtney Love
Η ροκ σταρ Courtney Love μπήκε σε μια δικαστική διαμάχη το Δεκέμβριο που μας πέρασε, όταν ο ιδιοκτήτης του πολυτελούς σπιτιού που νοικιάζει η Courtney στο Manhattan δήλωσε ότι του χρωστάει 27.000 δολάρια, ενώ έχει κάνει και πολλές καταστροφές στο σπίτι, μια φορά μάλιστα είχε έρθει και η Πυροσβεστική Υπηρεσία για να επιληφθεί επί του θέματος.

Απάντηση