Προκαλούν και πάλι οι Τούρκοι! (video)

Νέα πρόκληση της Τουρκίας!
Αυτή τη φορά μέσω του κινηματογράφου
Περισσότερα από 17 εκατομμυρία δολάρια και περίπου τρία χρόνια ξόδεψαν οι Τούρκοι για να κάνουν ταινία την

Άλωση της Κωνσταντινούπολης!
Η ταινία υπερπαραγωγή «Άλωση 1453» προβάλλεται ήδη στην Τουρκία, ενώ θα βγει στις αίθουσες, σε ΗΠΑ και Βρετανία, τον Φεβρουάριο του 2012.
Η «Άλωση» δείχνει πως ο Σουλτάνος Μεχμέτ ο Πορθητής κατέλαβε την Πόλη και σύμφωνα με δημοσίευμα της «Χουριέτ», τόσο οι πολεμικές σκηνές του έργου, όσο και οι ερωτικές σκηνές, αναμένεται να προκαλέσουν ιδιαίτερη αίσθηση.
Η ταινία παρουσιάζει τη ζωή του σουλτάνου έως και τη στιγμή της εισβολής στις 29 Μαΐου του 1453.
Οι Τούρκοι κατακτητές παρουσιάζονται στην ταινία ως οι κυρίαρχοι του κόσμου, ωστόσo ο σκηνοθέτης παραλείπει να μας δείξει σημαντικές πτυχές της ιστορίας, όπως τις λεηλασίες και τις μαζικές σφαγές Ελλήνων. Πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι οι Έλληνες στρατιώτες εμφανίζονται να σκύβουν το κεφάλι στην τουρκική υπερδύναμη!
Ναι τρομάξαμε από τους Τούρκους!!! Απόδειξη ήταν το 1821… Φοβηθήκαμε και σκύψαμε το κεφάλι!
Αυτή η τούρκικη προπαγάνδα δεν έχει όρια! Οφείλουμε να επισημάνουμε ότι η Ελληνική πλευρά ουδέποτε έχει προβεί σε προκλήσεις τέτοιου βεληνεκούς…
Άλλωστε ποιος μπορεί να ξεχάσει το πανό που είχε αναρτηθεί στον ποδοσφαιρικό αγώνα «Fenerbahce – Panathinaikos» τον Οκτώβριο του 2002, όπου εικονιζόταν ο Μωάμεθ να παίρνει τα ελληνικά κεφάλια… Στο πανό αναγραφόταν: «Ισταμπούλ από το 1453. Θάνατος για εσάς!»
Ξαναθυμηθείτε το…


24wro

Απάντηση