Δέσμευση κατοικίας και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα στον Ακη
Εντολή για την δέσμευση του ακινήτου της οδού Διονυσίου Αρεοπαγίτου έδωσε ο εφέτης Θ. Κανελλόπουλος μετά την απολογία του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου για ανακριβή δήλωση “πόθεν έσχες”.
δήλωση “πόθεν έσχες” που υπέβαλε το 2010 για τη χρήση του 2009, μετά τον επανέλεγχο που διενεργήθηκε με βάση στοιχεία από την άρση του τραπεζικού, φορολογικού και χρηματιστηριακού απορρήτου, από την αρμόδια Επιτροπή Ελέγχου των οικονομικών των κομμάτων και των βουλευτών της Βουλής.
To ergoxalkidikis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.






